Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1506186

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
73Sjöbba:Problemet är ju att vanliga media inte raporterar dom negativa sidorna med invandringen och då dyker ju sådana sidor upp som bara fokuserar på negativa saker om invandringen. men som vissa gör att kalla sidor som Nya Tider,Avpixlat och allt vad dom heter för Rasistiska eller nazzesidor gör ju bara att det blir ännu mer tabu att diskutera dessa frågor
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.

Modoante:

Ja visst är Sverige fantastiskt? Yppar man det minst lilla negativa om den misslyckade invandringen som inte passar det övriga etablissimanget så är man per automatik en rasist. Detta är tyvärr ett av de största samhällsproblemen vi har, om inte det största rent utav? Leijonborg och Björklund ville införa språkkrav för nyanlända men fick genast en rasiststämpel på sig. Herregud, hur fan skall du klara dig i Sverige om du inte kan språket. JÖSSES

Om våra kära politiker hade haft en mer human flyktingpolitik så hade dessa frågor inte ens varit aktuella och vi hade förmodligen inte sett ett utanförskap och segregationsproblem som vi gör nu och framförallt hade inte SD haft sådant fäste som dom har och för mer sådana här saker så kar deras popularitet. Åkesson och han spartikamrater gottar sig åt den här typen av artiklar. Jag tycker det är bra att det kommer fram att Sveriges integrationspolitk är helt uppåt väggarna, tyvärr är detta ingenting som förvånar mig alls.

Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.

Modoante: svenskar är bortskämda. I dom flesta andra europeiska länderna har det funnits nationalistiska/extrem höger/främlingsfientliga alternativ att ta ställning i flera flera år. I Sverige blir man helt plötsligt skitnödiga så fort ett missnöjesparti dyker upp och som faktiskt får röster.

Under Göran Perssons tid skulle man rösta rött för han stod för ett solidariskt Sverige. Istället byggde man ghetton och funderade på varför i helvete inte integrationen fungerade. Sen kommer Reinfeldt och lovar fler poliser på våra gator. Fler poliser blir det men antalet brott som klaras upp är färre och svensson är mer otrygg än någonsin tidigare.

Och SEN, sen står man och undrar hur fan Sverigedemokraterna kan få röster. Folk spottar och fräser och ser på deras blotta existens som en varböld man bör skämmas över. Samma sak gör våra ledande politiker, dom vågar/kan/vill inte ta en debatt med några obildade sverigedemokrater för att dom tycker att dom står över det när dom istället både borde ta sig en funderare till varför partiet öht finns i Riksdagen samtidigt som dom enkelt borde kunna bemöta SD's argument med egna.

JAG tror att man inte vill ge SD tid och utrymme i rutan eftersom man har räknat ut att det bara kommer att ge dem fler röster. När man ignorerar att följa upp ett sådant kapitalt vallöfte som att sätta fler poliser på gatan eller att man kör med "alla ska med"-argumentet trots att man bara skapar större klyftor, då har man skapat sig ett ypperligt tillfälle att låta sig styras av ett missnöjesparti.

Det är inte en skam att SD finns, det är inte en skam att folk röstar på SD. Det är en skam att våra erfarna och etablerade politiker ignorerar och underskattar betydelsen av den enda fråga som gör att SD öht finns.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera