Café

43128 inlägg · 1036 ämnen

Inlägg #1540507

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.

Metal Guru:

Förmodligen inte men jag tycker det här var en kul grej men tydligen är inte alla här inne på HS lika roade av det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.

Nu lägger jag mig i det här....

Jag tycker faktiskt inte att det där tilltaget är så mycket att förfäras över. Känner man till Bodin, så vet man att han har full kontroll över det fordon han framför. Det går dessutom inte i några direkta hastigheter på filmen, även om det låter så. Han varvar som en galning för att underlaget inte ger något direkt fäste.

Det står folk längs vägen och håller koll så att det är fri väg.

Det finns inte en möjlighet i universum, att den här killen skulle sätta sin karriär (ja han har ju faktiskt en sån) på spel, genom att utsätta andra för direkt fara.

Jag har bott i Stockholm, och under sommarhalvåret så kan jag nog säga att cyklister os v utgör större fara än vad Bodin gjorde här. Filmen är dessutom klippt och jag är övertygad om att viss tid har gått åt att reka. Det är inte alltid som det ser ut ;)

+1
Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
mattias - 74:
Om du rakryggat kan säga att du hade tyckt att det varit en kul grej även om han klippt ett tidningsbud, då är din åsikt helt ok för min del.
Om inte, är du en kappvändare, som brukar lida av att du inte tänker längre än vad näsan räcker. Och det är också ok för min del, bara du förstår det.
+2
Kommentera