Café

48294 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #666964

Sv: Vad tycker ni?
Selina: Jag begär inte att du skall tänka längre än din korta näsa.

Om det nu är så att Li Fen är kuturellt bunden till sin övertygelse att hon inte kan idrotta på grund av graviditet, så är det ju så. (Set är en svensks rättighet.) Hon förklarade sin situation och övertalades att spela en match men ansåg sedan att hon inte kunde spela mer.

En normal arbetsgivara hade då föreslagit en ommplacering och hjälpt henne i den svenska regeldjungeln, som man rimligtvis inte kan kräva att hon skall kunna allt om. De hade inte betett sig som svin mot henne.

- Kanske visste hon inte ens om att hon var gravid en månad innan heller.

Li Fen är så övertygad om att det här är det säkra för sitt foster att hon väljer att inte spela oavsett vad konsekvenserna blir. Det är kurage.

Du vägrar inse att det är de sviniga uttalandena som jag/vi vänder oss emot i första hand, inte om TBKB gjort formellt rätt eller inte.


Som sista motfråga: Tycker du att Li Fen skall ställas under samma samhällsrättigheter som t.ex. vård av barn, när hon väl fött sitt barn och är tillgänglig för spel igen? (Jag förutsätter det eftersom du talar om att alla skall behandlas lika.)

Inge Andersson tycker inte det.
Kommentera