Café

48408 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #729589

Sv: Peace and Love ??
knaskamilla:

Jag tror mattias -74 menar att musik ska beröra å göra en lycklig, vissa blir det andra blir det inte av just H Hellström. Som även jag kan tycka är överskattad. Någon storhet är han inte om man ser till andra musiker.
Klart många blir glada av hans texter, dem kommer ju som beställningsvara numera, och han turnerar som mest på sommaren gissar jag då folk är glada att få vara ute i solen och lyssna på musik oavsett vad skit det är.
Håkan är som Gunther i musikbranchen sett, då dem båda kläcker ur sig ena låten efter den andra utan att ha ett direkt budskap med den, bara för att göra skivbolaget och sin egen plånbok till lags.
Att dem skulle bry sig det minsta om vad fansen vill höra betvivlar jag och det märks i deras musik och texter. Dem skriver vad jag kallar riktad musik. VIlket är musik som får vissa att tända till, som Fjortisbrudar och likn. Du e säkert med på vad jag menar.
Turid kan jag svara på vem de är. Hon var stor på 60-70talet, som soloartist men hon var också med i band som kebnekajse. Hon låter hemsk och hade också många feminister som anhängare. Hemskt illa sjunger hon å mycket klokare blev man inte på henne heller.
Vad är för dig Storheter förutom då din favorit Hellström???
Kommentera