Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Alm!

9974 · » Till forumet


Sv: Alm!
Man behöver inte vara geni för att dra den slutsatsen. Dels om man tittar på vilket folk som var där, dels med tanke på vilken match det hade blivit om DIF lirat, dels med tanke på vad folk muttrade ute i korridorerna och dels med tanke på hur stort trycket var på DIF-COlorado biljetter så att fok fick "nöja sig" med BIF-Colorado när DIF-matchen var slutsåld. Förresten, siffrorna var givetvis symboliska, det måste du väl förstå.
Kommentera

Sv: Alm!
Föroppningsvis så löser det sig snarast för mannen i fråga, tycker det vore en skandal om det visar sig att snålhet går före vishet!
Kommentera

Sv: Alm!
Man lider verkligen med killen(Alm) Om han har riktigt otur får han inte ens spela Allsvensk hockey i år. Det är ju skrämmande. Ni som såg intervjun med Mats Waltin hörde ju vad han sa angående idrotten och pengarna, det handlar inte om´idrott längre utan om pengar,pengar och åter pengar den som inga pengar har han får gå med rumpan bar. Vi här uppe i Norr får svårare och svårare att hävda oss i Toppidrotten.
Kommentera

Sv: Alm!
DIFferent:
"Av de 13600 som var där
kan jag LOVA att minst 13000 hade tyckt det var helt ok, om inte bättre." Hur kan du lova det? Genomförde du någon empirisk undersökning under matchen eller?
Kommentera

Sv: Alm!
Man "var" inte i samma sits, man ÄR, för affären är inte avslutad än. Tycker också det var en sjuk grej. De vill ju inte ha Alm och alm har inget kontrakt så då borde han vara fri att gå till vem som helst. Och vaddå "utbildningsbidrag"? Hur mycket kan DIF ha "utbildat" Alm de få månader han lirade i klubben??? Nu får fan i mig DIF ge sig.

Enligt Waltin idag så är det "lugnt" att Fernholm löser sig för ifall de inte når en uppgörelse så kunde nån nämnd gå in och avgöra. Waltin fick det att låta soma tt de i såfall skulle döma till DIFs fördel, men det kan ju lika gärna bli tvärtom. Och den där nämnden kan säkert avgöra Alm-fallet också, låter bara så fånigt att de ska behöva dras in. Herregud, släpp killen!

Har ganska precis kommit hem från Globen. Kan ju meddela att antalet Brynäsare var....... inte alls så många så att ett byte av lag (från BIF till DIF) hade varit omöjligt. Av de 13600 som var där kan jag LOVA att minst 13000 hade tyckt det var helt ok, om inte bättre. Fast Colorado var ju grymt dåliga och matchen likaså. Jagv ar glad att jag inte betalat någon dyr biljett för det....
Kommentera

Alm!
Tycker att det är något av dålig stil att inte släppa Alm tycker att det är lite av "Att man vill ha kakan och äta den samtidigt" eftersom DIF var i samma sits tidigare på försäsongen med ett visst spelarköp!

Men efter att hört Waltin idag på sporten så tror jag att man kommer ta förnuftet till fånga och ordna saken, vis man Waltin tror jag.
Kommentera

9974 · »