Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Regeringen Reducerar värdet av DIF:s försenade nyårspresent

2277814 · » Till forumet


Regeringen Reducerar värdet av DIF:s försenade nyårspresent
Idag meddelande regeringen att de framledes tillåter upp till 500 åskådare PER SEKTION, istället för 500 st totalt, på idrottsevenemang.

Detta mycket oansvariga beslut får nu tiil följd att flera tusen Djurgårdare, istället för mer överkomliga 500 st, nu bemyndigas med möjligheten att 'Förnedra' sig själva p.g.a att genom en omedveten och ytterst godtrogen självbarelsedrift bege sig till Hovet för att högst sannolikt få bevittna ett genomuselt DIF skämma ut både sig själva och sin godtrogna supporterskara.
Allt för att bl.a SHL som organisation ska få in lite extrainkomster på de supportrar som är SÅ godtrogna att de 'offrar' en personlig tillfredsställelse bara för att de bemyndigats med 'privilegiet' att 'få' erlägga en entreavgift för att få bevittna ett eländigt DIF spela en av sina 12 återstående Totalt Betydelselösa hemmamatcher...

Det är egentligen Både oansvarigt och orättfärdigt av regeringen att på detta sätt 'lura' godtrogna järnmaminssupportrar med 'valmöjligheten' att till ingen nytta ens 'kunna' förnedra sig själva, bara för att regeringen på detta 'sluga' sätt 'bemyndigar' dem med möjligheten att göra det..
Kommentera

2277814 · »