Djurgården Hockey

6763 inlägg · 782 ämnen

Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF

2312589 · » Till forumet


Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Realisten: Ja, det var intressanta tankar. Den som lever får se.
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Va?: Jag kom att tänka på Djurgårdens gamla ärrade Tränarhjälte Hardy "Den hårde" Nilsson, född -47, som med Djurgårdens då fruktade "torpedhockey", tillsammans med Mats Waltin född -53, lotsade fram DIF till sina två senaste SM-Guld precis i början av 2000-talet, där det sista guldet bärgades 2001, ca 6 månader INNAN Tornen i World Trade Center rasade...

Tänk om regressionsanalysen blir spot-on, och DIF vinner SM-Guld igen mellan 2045 och 2055, företrädesvis år 2051, exakt 50 år efter det senaste guldet 2001 då 'Hårde Hardy' var Skeppare.

På läktaren sitter då den nära 104 år "unge" Hardy, (för Hardy Nilsson är en "seg gubbe") på hedersläktaren, och jublar storslaget då DIF tar sitt första SM-Guld exakt 50 år efter 'Hårde Hardys' och DIF:s senaste.

Vore inte det nåt så säg!!

Skulle Hardy 'mot förmodan' ha gått ur tiden år 2051 kanske istället Mats Waltin detta år får äran att ta plats på hedersläktaren. Han är då knappt 98 år gammal. Men Isåfall kanske det är mer lämpligt om Djurgården istället vinner guldet år 2054, så att Waltin hunnit nå den aktningsvärda åldern av 100 år, och då får den storslagna äran att få fira detta i samband med att detta bejublade event isåfall äger rum.

Det kanske är "optimistiskt i överkant" att hoppas på att "Hårde Hardy" såväl som Mats Waltin, BÅDA TVÅ! "are still going strong" år 2051...

Nåväl, det är mycket spännande som sannolikt kan komma att hända i DIF-hockey, om så där ca 30 år...

Joakim Fagervall kan nog också tänkas få vara med på ett hörn om DET (DIF:s Nästa Guld) kommer år 2051. Han är blott 83 år gammal då...
Men då får nog inte DIF åka ur senare i vår.
Då blir Fagervall sannolikt inte inbjuden till festligheterna...
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Va?: Vad ska man säga nu? DIF är klara för kval, kan blir viktigt för grabbarna i MESTA MSÄSTARNA att samla ihop sig i drygt två veckor innan allvaret startar mot Kent "Nubben" Norbergs TIMRÅ IK. Otroligt spännande för oss som inte har gulrödblåa eller rödvita glasögon på oss.
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Realisten: Du har helt rätt, detta lär bli Freddans sista sejour i SHL som huvudtränare. Åker Timrå ut nu så kommer inte Jonte Dahlén att komma hem och ta upp dom en enda gång till, Nubben har gjort bort sig på många fronter. Fredrik Andersson har aldrig varit en man för SHL, jag förstår DOCK att han fick testa SHL förra gången men att köra på samma kille igen som tränade ner dom igen är inget annat än ett stort underbetyg till Kent Norberg.
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Va?: Freddan är ute på rejält tunn is och verkar inte ha koll på något överhuvudtaget, misstagen avlöser varandra. Jag tycker han ska göra precis som Wallson, lämna självmant!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Freddan ska först se till att spela ner TIK till HA för andra, och DEFINITIVT sista gången, "i dubbel bemärkelse". För efter det, lär han ALDRIG NÅGONSIN MER i sin tränarkarriär, träna ett SHL-lag. För det finns garanterat INGET ANNAT SHL-lag än som nu, Timrå, som anställer Fredrik Andersson som Huvudtränare. Dessutom lär Timrå INTE spela i högsta serien igen på minst 2 decennier om man ramlar ur senare under våren. Och det vågar jag nästan lova att de gör, oavsett motstånd, OM Fredrik Andersson tränar laget i det negativa kvalet..
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Realisten: Haha, ja det är sannerligen kris i TIK:s ledarstab. Nubben, Ante och, Holken. Vilket gäng. Man lider lite med supportrarna som får dras med dessa tomtar.

Bluffen Wallson är synad rejält nu, först i Schewiz och nu i Löven. Frågan är om han kommer få något fler tränarjobb på elitnivå nu? Jag är högst tveksam.

Wallson avgick trots allt av egen vilja och det får man ge honom, men annars så har jag personligen inte mycket övers för den mannen som tränare, dessutom har Hasse mage att gå ut i media och enligt egen utsago sagt sig ha blivit hotad TROTS att det enligt mina uppgifter aldrig förekommit några hot mot honom från "LÖVENS" supportrar.

Nåja, Walle får åka norrut och kanske hoppas på en plats i SAIK:s organisation på pojk eller damsidan.

Ligisten PERRA som tycker det är OKEJ att tackla moståndarspelare stenhårt i huvudet med armbågarna kan vara mannen för Timrå. Passar bra ihop med TIK:s sten"tuffe" Walli-Walterholm som gärna utsätter andra spelare för farligheter av det slaget. Perra kan dock få igång spelarna så de jobbar som ett lag och synkar bättre ihop, Freddan är ute på rejält tunn is och verkar inte ha koll på något överhuvudtaget, misstagen avlöser varandra. Jag tycker han ska göra precis som Wallson, lämna självmant!
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Va?: Nubben gick ut med inför säsongen att de(läs han) lärt sig från förra SHL-sejouren
----------------------------------------------------------------------------------
Att Kent Norberg lever på LÅNAD tid kan ju en "grönsak" som fått för lite syre vid födseln räkna ut.
Hans Wallson är även han ENORMT överskattad.

Jag vet inte..., Perra Jonsson, han har ju åstadkommit mirakel förut, bl.a som tränare för Lyxfällan säsongen 15-16. Och det kommer han FÖR EVIGT att bli ihågkommen för. Han kanske vore nåt för Timrå...

Se bara till att FREDDAN blir ett minne blott, och då menar jag NU!!!!
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Va?: Ska det vara IF BJÖRKLÖVENs förre demontränare från 19/20 aka JOAKIM FAGERVALL som går in och sänker TIMRÅ IK anno 21/22?
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Realisten: Nubben gick ut med inför säsongen att de(läs han) lärt sig från förra SHL-sejouren, MEN uppenbarligen så kan även en blind uggla se att det inte fungerade denna gången heller. Jag föreslår att Nubben ringer in BJÖRKLÖVENs föredetting Hans Wallson, han är säkert sugen på en revansch sedan debaclet i södra Västerbotten för två veckor sedan. Nuvarande TIK-Tränarn Fredrik "Freddan" "FågelHolken" Andersson har inte haft många rätt på senaste tiden.

www.msn.com/sv-se/sport/other/nykomlingens-målsättning-sm-slutspel/ar-AAMSynE
Kommentera

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Realisten: Idag kan man utan omsvepningar påstå att Joakim Fagervall gjorde en storslagen succe. Men så mötte han ockå den ISÄRKLASS mest menlösa tränare som NÅGONSIN tränat ett SHL-Lag, Timrås Fredrik Andersson..

Det enda Timrå har att hoppas på nu, är att DIF tar sig förbi BÅDE Timrå OCH Malmö. Annars är Timrås saga i högsta serien för säg 25 år eller nånting sånt.

Med NÅN ANNAN (lets say Walt Disney...) i båset, "kanske" Timrå kan besegra ett skadeskjutet Malmö, som nu defacto kan RÄKNA BORT Peter Andersson i ett "ev" negativt kval...

MEN...med den IMPOTENTA TRÄNAREN Fredrik Andersson är det GODNATT för Timrå mot BÅDE DIF och Malmö i ett negativt kval. DET TÖRS JAG GARANTERA!!!!!!!!!!!!!!!

Det är definitivt INTE läge för Timrå att TROTS HÄNGMATCHEN, försöka jaga plats 12, som nu verkar mer avlägsen än på länge. Nu är det bättre att "efter bästa förmåga", om så överhuvudtaget är möjligt?..., se till att INTE Malmö tar den, för då är Timrås saga all i SHL för "MER" än en överskådlig tid framåt.

Leif 'strumpan' Strömberg, Andreas Johansson, Leif "Säcken! Särkijärvi, guldmakaren Lasse Falk,och "hårde Hardy"Nilsson är bara några av de numera "avdankade" tränare som jag faktiskt tror har en BÄTTRE CHANS att hålla Timrå kvar i SHL, Förutsatt att det blir Malmö som står som motståndare!
Kommentera

Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Under lördagskvällen gjorde Malmös tidigare Avpolleterade tränar'IKON' Joakim Fagervall bejublad tränardebut i Djurgårdens bås borta mot Kajsa Wargs mästerkockslandslag från Örebro.
Och som han gjorde det!!!...

Detta efter DIF:s två senaste mycket charmanta insatser, med hela 5 av sex poäng totalt, tillsammans med sina två tidigare 'reservtränare', mot i tur och ordning Leksand följt av Oskarshamn.

Tränargurun Joakim Fagervall tog nu med stor '"pondus'" över tränaransvaret...

Kajsa Wargs mästerkockar han innan slutsignalen ljöd med att grädda hela 7 smarriga pizzor inuti Djurgårdens sönderrostade järnkaminsugn. Spelmässigt borde det dock ha varit minst 10, men Örebros ineffektivitet i tredje perioden var häpnadsväckande.....

Det blev hursomhelst Ingen FAGER debut för Joakim FAGERvall som 'Emotsedd' ny Tränare för Djurgården..

Efter att ha bevittnat DIF mot Örebro under lördagen, kan man om man bara har 'Lite' fantasi lätt erinra sig varför den 'O'fagre Fagervall härförleden blev entledigad som Tränare för Malmö..

Nu sitter Fagervall på ett tränarkontrakt som sträcker sig ÄNDA fram till 2024!...

Undrar hur 'fagert' och hur "lukrativt" det kan tänkas bli för Djurgården, om DIF åker ner till HA till våren och man därefter vill bli av med 'Fager'vall efter endast dryga 2 månader som tränare. Detta samtidigt som Fagervall har Ytterligare 2 år kvar på sitt kontrakt..

Undrar förresten hur 'sugen' Fagervall är på att träna ett Djurgården på dekis i HA???.....
Kommentera

2312589 · »