Djurgården Hockey

6763 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #2307347

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Realisten: Haha, ja det är sannerligen kris i TIK:s ledarstab. Nubben, Ante och, Holken. Vilket gäng. Man lider lite med supportrarna som får dras med dessa tomtar.

Bluffen Wallson är synad rejält nu, först i Schewiz och nu i Löven. Frågan är om han kommer få något fler tränarjobb på elitnivå nu? Jag är högst tveksam.

Wallson avgick trots allt av egen vilja och det får man ge honom, men annars så har jag personligen inte mycket övers för den mannen som tränare, dessutom har Hasse mage att gå ut i media och enligt egen utsago sagt sig ha blivit hotad TROTS att det enligt mina uppgifter aldrig förekommit några hot mot honom från "LÖVENS" supportrar.

Nåja, Walle får åka norrut och kanske hoppas på en plats i SAIK:s organisation på pojk eller damsidan.

Ligisten PERRA som tycker det är OKEJ att tackla moståndarspelare stenhårt i huvudet med armbågarna kan vara mannen för Timrå. Passar bra ihop med TIK:s sten"tuffe" Walli-Walterholm som gärna utsätter andra spelare för farligheter av det slaget. Perra kan dock få igång spelarna så de jobbar som ett lag och synkar bättre ihop, Freddan är ute på rejält tunn is och verkar inte ha koll på något överhuvudtaget, misstagen avlöser varandra. Jag tycker han ska göra precis som Wallson, lämna självmant!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Va?: Freddan är ute på rejält tunn is och verkar inte ha koll på något överhuvudtaget, misstagen avlöser varandra. Jag tycker han ska göra precis som Wallson, lämna självmant!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Freddan ska först se till att spela ner TIK till HA för andra, och DEFINITIVT sista gången, "i dubbel bemärkelse". För efter det, lär han ALDRIG NÅGONSIN MER i sin tränarkarriär, träna ett SHL-lag. För det finns garanterat INGET ANNAT SHL-lag än som nu, Timrå, som anställer Fredrik Andersson som Huvudtränare. Dessutom lär Timrå INTE spela i högsta serien igen på minst 2 decennier om man ramlar ur senare under våren. Och det vågar jag nästan lova att de gör, oavsett motstånd, OM Fredrik Andersson tränar laget i det negativa kvalet..
Kommentera