Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #2310389

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Va?: Freddan är ute på rejält tunn is och verkar inte ha koll på något överhuvudtaget, misstagen avlöser varandra. Jag tycker han ska göra precis som Wallson, lämna självmant!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Freddan ska först se till att spela ner TIK till HA för andra, och DEFINITIVT sista gången, "i dubbel bemärkelse". För efter det, lär han ALDRIG NÅGONSIN MER i sin tränarkarriär, träna ett SHL-lag. För det finns garanterat INGET ANNAT SHL-lag än som nu, Timrå, som anställer Fredrik Andersson som Huvudtränare. Dessutom lär Timrå INTE spela i högsta serien igen på minst 2 decennier om man ramlar ur senare under våren. Och det vågar jag nästan lova att de gör, oavsett motstånd, OM Fredrik Andersson tränar laget i det negativa kvalet..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Joakim Fagervall gör STORSLAGEN entre som NY Tränare för DIF
Realisten: Du har helt rätt, detta lär bli Freddans sista sejour i SHL som huvudtränare. Åker Timrå ut nu så kommer inte Jonte Dahlén att komma hem och ta upp dom en enda gång till, Nubben har gjort bort sig på många fronter. Fredrik Andersson har aldrig varit en man för SHL, jag förstår DOCK att han fick testa SHL förra gången men att köra på samma kille igen som tränade ner dom igen är inget annat än ett stort underbetyg till Kent Norberg.
Kommentera