Djurgården Hockey

6764 inlägg · 782 ämnen

Centrumhets

8366 · » Till forumet


Sv: Centrumhets
Arthur Dent ----> Om det blir Nisse eller någon annan vet jag ej bara det att Djurgården är på jakr efter en etablerad forward (gissningsvis som ersättare till Garpen om han inte kan fortsätta).
Kommentera

Sv: Centrumhets
Eggbert>>> Är det ytterligare ett nytt eller är det Nils Ekman du talar om? Förövrigt någon som hört något nytt ang. honom?
Kommentera

Sv: Centrumhets
Falk är redan utsedd till lagkapten.
Kommentera

Sv: Centrumhets
Tror nog att Falk blir lagkapten.
För övrigt verkar det som om dem inte är helt nöjda med laget ännu då man söker ytterliggare ett etablerat nyförvörv på forwardsidan.
Kommentera

Sv: Centrumhets
Kul att se att en Skutskäring kan göra lite nytta då *skratt*, hoppas att det är som du säger ang. Karjalainen det är lite överraskande isåfall eftersom han bytt klubb lika måna ggr. som an bytt kläder nästan så kan man lätt tro att han inte har ett sådant engagemang & klubbkänsla så man tar det ansvaret.

Lycka till med utlottninen hur som helst DIFerent ...
Kommentera

Sv: Centrumhets
En liten kommentar ang. "farsa" så tror jag att även Karjalainen kandiderar till den posten. Både i Oskarshamn och på Åland väntade han in killarna på isen, dunkade dem på skydden och verkade allmänt mån om dem, precis så som Challe gjort. Tyckte mig även se dessa tendenser utanför isen. Förvisso har han bara lirat 1 säsong i klubben, men annars är han ju faktiskt vääääldigt gammal i gården.

Kul att höra hur det var i Täby också. :-) Själv var jag på Skansen och var med i en utlottning av en signerad matchtröja. Chansen är väl liten att man vinner, men säkert större chans än om man spelat på lotto... (vilket jag oxå gjort i helgen. Men det är väl ingen utdelning på 3 rätt...?)
Kommentera

Sv: Centrumhets
Ronnie såg het ut på bordshockeyn, svor när smågrabbarna gjorde mål :) Magnusson däremot var inte lika koncentrerad... Osten ska nog hålla sig i kassen, han sköt som en kratta och Strandberg gick mest runt och var trevlig.
Kommentera

Sv: Centrumhets
Finns det någon statestik på bordshockeyturneringen då :))
Skämt å sido så tror jag nog att Falk kommer att ta över rätt mycket som "farsa" för laget också, om han håller sig frisk & kry.
Kommentera

Centrumhets
Träffade just på några av grabbarna som var ute och promotade sig i Täby centrum. Kan för er som inte sett matchtröjan än meddela att den är riktigt trevlig med sina guldfärgade siffror. Strandberg kommer bli en bra farsa, efter Challe.
Kommentera

8366 · »