Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

LHF - DIF

435787 · » Till forumet


Sv: LHF - DIF
Oscar:

Att få Belfour, Domi och Sundin till Djurgården skulle vara rena drömen! Expressen kankse har rätt, men har vi råd me spelarna? Om det inte kommer mer publik till matcherna kommer det att bli svårt.
Men det är bara peppa alla Djurgårdare man känner att gå, på kortsidan i klacken kostar det 160kr, så jätte dyrt är det inte. Och så växer också klacken vilket är bra.
Kommentera

Sv: LHF - DIF
Det är tungt att vara djurgårdare just nu. Jag anser att vi har en har en spelartrupp som är god för den övre halven. Problemet är att framför allt lagspelet klickar. Det är lätt att skylla de många baklängesmålen på backar och målvakt men faktum är att ett flertal forwards verkar ha glömt bort att hockey spelas även spelas i försvarszonen. Kanske har laget för många s k lirare? Försäsongsupplägget som till största delen går ut på individuell träning verkar inte vara rätt metod för att bygga upp en lagsammanhållning.

Enligt dagens Expressen kommer Sundin att ta med sig Ed Belfour och Tie Domi för spel i Elitserien och Djurgården. Kan vara välbehövliga förstärkningar då Belfour är en världsmålvakt och Domi en minst sagt tuff spelare som alltid lirar med mycket hjärta, något som årets lag hittills saknat. Sundin behöver nog ingen närmare presentation. Återstår att se hur pass trovärdiga Expressen är i det här fallet...
Kommentera

Sv: LHF - DIF
DIForever:
Vi kan i alla fall glädja oss åt det faktum att vi inte drabbades av någon allvarlig skada på någon av våra spelare ;)
Kan dock inte förstå hur svårt det kan vara för oss att vinna en seriematch i COOP-Arena.
Kommentera

Sv: LHF - DIF
difzi:

Om motståndarna heter Luleå HF och spelplatsen är Coop Arena så är en förlust ganska väntad, i alla fall när det gäller grundspel.
Kommentera

LHF - DIF
Då föll 3 poäng ur vårt grepp ännu en gång, hade ledning med 2-1 men förlorar med 3-2 synd, mycket synd, vi kunde ha kammat hem en poäng åtminstånde.
Kommentera

435787 · »