Djurgården Hockey

6763 inlägg · 782 ämnen

Premiären!

7899 · » Till forumet


Sv: Premiären!
Nåt skumt är det med att matchen liras på hovet. Det brukar bara vara fallet när det är någon intressant hästtävling e.dyl. i Globen. Då det för övrigt är tokkört att få p-plats i favoritgaraget dessutom... Det skulle kunna vara bolagsstämma eller nåt i Globen förstås, för någon krock borde det vara.
Kommentera

Sv: Premiären!
david78>>>>Det gäller att registrera sig i tid! ;-)

Arthur Dent>>>Nu är det väl så att skulle man tänka sådär skulle vi likagärna kunna ha Hovet som hemmaarena eftersom det bara är AIK, Leksand (som inte lirar i år ens) och Brynäs som drar lite folk, och knappt det. Men saken är den att hur lite ett lag än drar till Globen så drar de ännu färre till Hovet, helt enkelt för att det är mindre intressant (läs bekvämt) för sponsorer, turister från landet osv. Men jag har också hört att det finns planer att lägga mer matcher till Hovet (varför fattar jag inte för det är en totalt charmlös arena med obekväma stolar och livsfarliga trappor) fast jag tror inte det har med publiklag och inte att göra.
Kommentera

Sv: Premiären!
Har inte det med publiklag att göra!?
Det är ju så att Frölunda inte drar lika mycket publik som exempelvis AIK, Brynäs & Färjestad mfl.
Kommentera

Premiären!
Hej alla DIF:are! Varför spelar DIF premiären på Hovet och inte i Fjollbollen? Skämt ta inte illa upp!! Jag gillar själv DIF och blir lite lätt nostalgisk när jag är inne här och läser. En match som etsat sig fast i minnet är sm-finalen -83 tror jag, när FBK hade Loobarna. Kommer inte ihåg vem som avgjorde men DIF vann den femte och avgjörande iaf.
Kommentera

7899 · »