Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Problem med TRUMhinnorna

237484 · » Till forumet


Sv: Problem med TRUMhinnorna
Coachen:

Är inte det enda stället där trumma nekats inträde. Jag vet att Frölundas Goa Gubbar har fått lämna den utanför i Linköping vid nåt tillfälle.
Kommentera

Sv: Problem med TRUMhinnorna
HV71-fans, ni är tyvärr inte ensamma om att bli utsatt för denna behandling. Djurgården har under hela säsongen nekat motståndarlagets anhängare. Det är verkligen pinsamt att styrelsen för Djurgårdens IF Ishockeyföreninge i brist på egna supporters vidtar åtgärder mot motståndarna. Hur skulle ni själva uppfatta er situation om alla personer som bär minsta djurgårdssouvenir portas från bortamatcher av samtliga motståndarlag. Ett stort jävla minus åt Djurgården. Hoppas ni åker raka vägen ut i SM-slutspelet. Tycker synd om er riktiga supportrar i Djurgården. Agera mot er egen föreningen innan deras utspel drabbar eder!
Kommentera

Sv: Problem med TRUMhinnorna
Coachen:
Om du nu tycker att det är så konstigt.... låt bli att besöka Globen för där är ingen trumma välkommen .
Kommentera

Problem med TRUMhinnorna
Man undrar lite hur det är ställt med publiken i Globen. Om man inte visste att det inte är 1 april skulle man kunna tro att det är ett skämt när man läser dagens Aftonbladet. Att inte HV-fansen får ta med sig trumman är rent pinsamt. Nu tror jag nog att Djurgårdspubliken inte behöver bekymra sig något mer för ikväll åker ni UT.
Kommentera

237484 · »