Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Upp & Ner

14451 · » Till forumet


Sv: Upp & Ner
Ni kan inte ana hur skönt det känns att nu t.o.m DIF kan se Håå-Vee som en värdemätare! Tack! ;)
Kommentera

Sv: Upp & Ner
Gone>>> Visst har vi vunnit fyra av sex matcher, men vilka har vi vunnit mot? Hemmavinsten mot Frölunda, fine, likaså mot Luleå, men LHC vore väl själva f-n om vi inte vann emot. Att slå Malmö borta är inte heller någon merit med tanke på hur under isen det laget var (är?). De enda kvalificerade motståndarna borta hittills är ju faktiskt FBK och TIK, och dem torskade vi mot! Att vinna hemma är en sak, men ska man vara ett lag att räkna med så är det på bortais man måste lyckas, och där funkar vi inte alls. SSK räknar jag inte hellr som någon värdemätare, så först när vi möter HV kan vi se om vi skärpt oss.
Kommentera

Sv: Upp & Ner
Med kräftgång så menar jag mestadels resultaten målmässigt!
Att en dagen vinna med 5-1 för att andra dagen förlora med 1-6 tycker jag är lite väl upp & ner .. visst jag hoppas på att du har rätt att det fortsätter med att håvas in poäng.

Skulle vara skoj att ha lite statestik för hur laget har legat till dom föregående åren så här kort in på säsongen.
Kommentera

Sv: Upp & Ner
Kräftgången? Vi har fyra vinster och två torskar på sex matcher. Så j-vla dåligt är det faktiskt inte. Fortsätter vi i den takten plockar vi 100 poäng, och på det vinner vi serien (=miljonen).
Kommentera

Upp & Ner
Skoj att Ignatovitch fick chansen, efter vad jag hört så var killen strålande dessutom. Hoppas att han får fler nu då ... tycker killen verkar intressant. Annars verar ju kräftången fortsätta även om jag hoppas att detta är en stabilisering till det bättre. Men att slå LHC i Globen ska man kanske inte dra för stora växlar av.

Nåväl ses på Lördag i Globen DIF - BIF :))
Kommentera

14451 · »