Djurgården Hockey

6650 inlägg · 771 ämnen

Inlägg #1256097

Final: Djurgården - HV71
Skapar en ny tråd för att diskutera finalen, då semifinalen är över :D

Skulle varit roligare att möta SAIK, men HV71 var ganska givna motståndare. De kommer bli en tuff, fart fylld och en helt underbart final-serie :D

Åter igen kommer Globen samt Hovet vara utsålt, biljetterna går som smör, ville köpa biljetter igår till den 3 final matchen hela aktiv sittplats var slutsåld. (Observera att biljetterna hade varit ute i ca 30 min) otroligt roligt att beskåda, fast jag blev snuvad på mina biljetter...


Avslutar mitt inlägg genom att citera en av gårdagens kommentatorer (glömt namnet):
"De lyktar guld i globen, de lyktar guld om Djurgården. Detta är Djurgårdens slutspel"

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final: Djurgården - HV71

difzi:

Jag hade nog också tyckt att det varit roligare att möta SAIK i final. Ju lättare motstånd, desto större är chansen att det blir riktigt roligt, man får inte vara kräsen. Det är ju inte kul att komma tvåa i en final, så visst hade det varit roligare att slippa DIF eller LHC i en final :-)

Nu tror jag ju ändå att HV ror hem det här. I vilket fall som helst, så känns denna finalserien betydligt mer oviss än fjolårets. Då fanns det ingenting som kunde stoppa FBK, som var överlägset i alla lagdelar och special teams. Och det var inte svårt alls, att räkna ut det på förhand.

Härligt att så många brinner för 08-hockeyn igen och stämningen håller otvivelaktigt världsklass. Inte bara ibland, som förr om åren, utan även en hög lägstanivå, sett över 55 grundserieomgångar. Det är roligt att gå på hockey i Stockholm igen.

Kommentera