Djurgården Hockey

6650 inlägg · 771 ämnen

Inlägg #1259133

Sv: Final: Djurgården - HV71
Nu är det uppförsbacke. HV har vunnit de senaste två matcherna och leder där med 2-1 i matcher. Egentligen lätt siffror att vända, men inte om vi spelade som igår. I och för sig var inte HV bra heller, men de var det bättre laget. Tyvärr.

Otroligt skönt att se Wesslau tillbaka mellan målstolparna och storspel som vanligt. Hoppas laget rycker upp sig nu, för så lätt ska inte HV få att vinna sm-guldet.

Sedan en annan sak att dra upp ifrån gårdagens match, det är inte varje gång man får bevittna då hela fullsatta Globen förvandlas till en stor klack. Det är mäktigt, starkt jobbat av klacken, även om den inte heller var på topp hela tiden, men det är en annan femma.

Nu är det fullfart framåt som gäller om vi ska ta tillbaka guldet till Stockholm igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final: Djurgården - HV71

difzi:

Jag tror den här matchserien går till 7 matcher ändå. DIF visade i senaste mötet i Jönköping att dom kan klara x efter ordinarie matchtid. I sudden kan det gå hur som helst. igår hade lika gärna HV kunnat förlora. Små marginaler som sagt, Synd att era fans gör ur för sig. Tycker synd om laget som spelar sådan fin hockey att dom skall dras med det här packet.

Kommentera