Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #517417

Sv: Slutspelstråden
Manderville: Ja, Christian Sjögren fick ett långt straff. Men utöver Sjögren och Manderville i förra årets slutspel då han åkte på Norrena, hur många avstängningar har ni i Timrå haft? 3? 4? Det är vad DIF har på en säsong.

Jag är tämligen säker på att du kan räkna ihop alla era avstängningar i elitserien sedan ni kom tillbaka så kommer ni få en summa matcher som motsvarar tiden i avstängingar som Djurgården får på EN säsong sedan 1996-97, då cirkusen startade på allvar - för övrigt med just Nilson som fick 5 matcher sitt debutår i elitserien efter ett slagsmål mot Brynäs. Det är därför som DIF är värre drabbat. Ditt resonemang är att Timrå trots allt fått X matchers avstängning på 5 säsonger, därmed har Djurgården inte missgynnats trots att DIF fått X*30 matchers avstängningar.

Som du förstår brister ditt resonemang grovt. Jag påstår nämligen inte att avstängingar enkom drabbar Djurgården. Alla lag får avstängingar, även Timrå. Djurgården får det bara många gånger oftare för skitgrejer som andra lag av tidigare nämnda orsaker kommer undan med.
Kommentera