Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #517437

Sv: Slutspelstråden

Josefsson2: Och du försöker bevisa att Djurgården stängs av för "skitsaker" med Janne Viktorssons livsfarliga tackling på Belov och Nilssons optikeringrepp? Verkligen.

Eftersom du försöker bevisa något så får du stå för matematiken. Bevisa att DIF fått mer avstängningar någon enskild säsong än vad Timrå fått på de senaste fem åren. Nej, bemöda dig inte, det klarar du inte. Men redovisa gärna exakt antal avstängda matcher för DIF och TIK säsong för säsong. Visa gärna siffror inklusive och exklusive Oduya, han kan möjligen vara en förklaring om ni "vinner" den tävlingen.

Sen vill jag inte göra dig besviken men jag tror du har för höga tankar om vilka känslor DIF väcker ute i stugorna. Jämför jag kvartsfinalupphetsningen i samband med matcherna mot Luleå och Linköping så är det här ingenting. Det finns ju liksom inget att hetsa mot. Genomsnittsdiffaren viker ju ner sig så fort hockeyn/handbollen/innebandyn/whatever förlorar och är jävligt snabba att spotta på sitt eget lag. Det är ju fotbollen som räknas. Då är å andra sidan chauvinismen på topp.

Lasse Anrell är i alla fall en jävla bonnläpp, det håller jag med om.

Kommentera