Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #517446

Sv: Slutspelstråden

Josefsson2 skrev:

"Däremot finns det ett intensivt hat mot Djurgården på alla nivåer och i alla led som leder till så fort DIF gör något så passar man från alla håll och kanter på att dela ut så många pungsparkar som möjligt."

Det är möjligt att det ligger något i det. Själv upplever jag det som det skett en större förändring med DIF det senaste decenniet. I nästan hela mitt hockeyliv har DIF stått för något annat. Ett föredöme, både på planen som organisationsmässigt, något att ta efter, något att försöka nå upp till.

Sedan ungefär när Ingvar "Putte" Carlsson försvann ut i pereferin har den bilden sakta men säkert vittrat sönder. För 10 år sedan hade DIF aldrig tagit strid, eller satt sig i försvarsställning för sådana skitgrejer som är mer eller mindre vardagsmat nu.

Wikegård gnäller mest av alla, mest gnäller han över andras gnäll. Om inte disciplinnämnden åtgärdar DIF:s anmälan mot Ledin, ja då skall gåsarna plockas ändå. Om Lintner blir tagen med hela armen i kakburken...om herr Nilsson blir tagen med fingrarna i någons ögon...

Det är ju dampgrejer som man aldrig skulle förknippat DIF med för inte allt för länge sedan. Men när efterdyningar och tillhörande mediadrev anses som lök på laxen när det gäller att stärka den inre känslan och lagmoralen, så är väl detta bara ett par avsnitt av en långkörare? 

Kommentera