Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #517449

Sv: Slutspelstråden
El Maco:
Djurgårdens avstängningar kan jag redovisa spelare för spelare säsong för säsong, men Timrå har jag av naturliga orsaker ingen direkt koll på - därav skrev jag tämligen säker istället för helt säker, nota bene. Men du är Timrå-it och borde väl veta så vi kan göra vår jämförelse?

Några större aversioner supportermässigt har jag inte heller noterat, men det har jag egentligen inte påstått. Vet inte var jag ska ha påstått att man gillar att dela ut pungsparkar på djurgårdssupportrar, jag talar om föreningen Djurgården i stort, dess ledare och spelare.

Et tu Brute:
Tja, på 80-talet var väl Djurgården inte heller känt som några körgossar direkt. Men då tilläts det väl lite mer än vad det gör nuförtiden, en del av de grejer man läser om SM-finalen 83 till exempel hade väl fått disciplinnämnden att jobba övertid. Djurgården av idag spelar knappast speciellt mycket fulare än något annat lag, men det är klart att folk får den bilden gång på gång av media och när det gäller Wikegård så har ju han fått en stämpel på sig att vara en "tuffing". Det är klart, i den extremt profillösa tränarkåren nuförtiden sticker ju Wikegård ut, mot svärmorsdrömmar som Mårts, Kinding, Lill-Kenta och allt vad dom nu heter. Jag tror egentligen inte Wikegård är speciellt mycket värre än top of mind Lasse Falk, "Osten" Bergström, Boork, "Flygis" Sjöberg mfl varit tidigare. Men nu sticker han ut mer och då får han mer skit också.

Wikegård är väl inte mer patetisk när han gnäller om att DIF missgynnas av disciplinnämnd etc än när Mårts gnäller över att domarna missgynnar Andreas Jämtin? Men det blir en jävla skillnad på gensvaret i media...
Kommentera