Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #517454

Sv: Slutspelstråden

Josefsson2:

Nja, min bedömning av DIF, då och nu, ligger helt på det personliga planet och behöver inte ha något som helst med din verklighet att göra.

Tycker inte det ha något som helst att göra med körgossar eller inte. Det handlar inte om att spela tufft eller inte. För det är fullt möjligt inom ramarna för regelverket att göra det. Att använda en klubba mot liggande spelare eller att köra upp fingrarna i synen på någon är inte tufft. Bara idiotiskt om man nu blir ertappad med det. Av någon anledning har jag fått för mig att DIF gjorde färre idiotiska grejer förr.

Vad jag minns begicks det inga övergrepp i finalserien 83? Däremot blev det bassning från förbundet angående säkerheten då DIF-klacken stormade Hovets is och jagade in Håkan Loob i omklädningsrummet efter finalmatch 2.

Vidare har jag för mig att Håkan Loob slog sig själv medvetslös när han körde på en utslängd spik i finalmatch 4. Även detta på Hovet.

I finalmatch 5 fick väl någon DIF:are in en regelrätt fullträff på Looben så han bröt nyckelbenet. Han var iaf inte med i VM senare.

Vad har det att göra med om vi har en extremt profillös tränarkår? Det handlar ju om att leda sitt lag till SM-guld. Vad jag har förstått så är det onekligen så att resultatet är det som räknas? Kanske inte i Stockholm längre?

Vissa personer som Bäckman, Boork, Bergström och Falk kan förrutom sin höga svansföring också backa upp detta med medaljer av ädlaste valör.

Medaljer av ädlaste valör tilldelas ibland också timida och gråa personligheter som Mårts, Melin eller Sune Bergman.

För en del hade facit varit lysande om medaljsamlingen varit lika fet som tidningsrubrikerna. Förmodligen hade personen ifråga då haft att putsa på till döddagar. Nu blir det istället till att bläddra i en av världens tjockaste klippböcker. Möjligen skulle det kunna bero på något energiläckage. Den teorin framfördes faktiskt under gårdagens Hockeykväll.  

Kommentera