1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

BIF - FBK

490264 · » Till forumet


Sv: BIF - FBK
Dragan 2k: nejdet har du rätt i.. tyckernog själv att ett mer strukturerat spel är bättre... men då kräcs det att man kan följa det spelet också.. men det är samtidigt kulmedmål.
Kommentera

Sv: BIF - FBK
mjölnarvargen: Som Mok säger var det verkligen svängdörrshockey i den matchen. Visst är det kul med mål och två faktorer i gårdagens match var viktiga för FBK. Man gjorde mål - massor av mål. Viktigt för självförtroendet inte minst. Faktor två man släpper in väldigt lättvindiga mål. Kul för publiken - eller kanske inte i denna match då Gävlepubliken säkert misströstade. Däremot borde inte tränarna gilla detta.
Kommentera

Sv: BIF - FBK
vad har hänt ?? Färjestad gjorde mål !!
Kommentera

Sv: BIF - FBK
Sibbe: Svängdörrshockey e inte riktigt min melodi. Go sving CHara fick in på 0-1 målet för övrigt :)
Kommentera

Sv: BIF - FBK
Joinzzon: Trygg är ju lite upp och ner!
Chara var ännu mer dominant idag, än tidigare matcher.
Hoppas verkligen inte Frögren skadat sig igen?
Frögren har ju en lysande framtid att se framemot, så en till skada skulle verkligen inte vara bra:( Tyckte frögga smällde på bra i matchen, och stundtals så såg man till slutspelsformen från i våras:)
Jag skulle vilja ha Sergei zubov från Dallas Stars till FBK, en riktigt bra back!
Sen hoppas man ju givetvis på Iginla.
Kommentera

Sv: BIF - FBK
Sibbe:
Det gör väl inget att vi bara har 5 backar. Blir ju bara mer istid för Chara då :) Jag ser ju hellre Chara än (o)trygg på isen ;-) Synd om Frögga om han har slagit upp sin knäskada igen :(
Rapport om det kommer i morgon. Men hur det än är med Fröggas skada så lär vi snart få reda på att det kommer en ny back till klubben. Speciellt nu när Hålla är borta resten av säsongen.
Kommentera

Sv: BIF - FBK
Jag trodde på en ganska målsnål tillställning med två defensivt spelande lag. Snacka om att man kan ha fel! 4-5 i andra perioden säger det mesta. 7-4-seger till FBK till slut och lite mål var verkligen inte fel, hellre 7-4 än 3-0 i nuläget. Mycket att glädjas åt efter dagens match med bitvis bländande anfallshockey men dessvärre fick Frögren åter igen kliva av isen, vilket innebär att vi i dagsläget har fem (!) backar. Om NHL-lockouten skulle sluta med omedelbar verkan skulle vi ha tre (!) backar till förfogande. Detta är nog första gången som jag inte hoppas att NHL-säsonen drar igång ;)

Timrå hemma härnäst i en troligtvis fartfylld drabbning, då måste försvarsspelet blir bättre...
Kommentera

BIF - FBK
Ytterligare en back på skadelistan, Mats Trygg tvingas vila efter hjärnskakningen mot LHC senast. Lyckligtvis kör Frögren på för fullt vilket innebär att ingen större skada är skedd.

Matchen ikväll blir säkerligen tuff, alla i FBK vill visa att matchen mot LHC bara var en engångsföreteelse samt att det minsann inte är något problem med målproduktionen ;) Jag tror på FBK-vinst med 3-1, men Brynäs är tuffa att möta i Gavlerinken, första målet blir otroligt viktigt!

Säsongskortet visar kvällens match som givetvis måste följas =)
Kommentera

490264 · »