1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

FBK - BIF

918771 · » Till forumet


Sv: FBK - BIF
Bengt:

Tack du, kändes som ett givet resultat =)
Nä men det var faktiskt riktigt bra spel långa stunder av FBK. Jonas var riktigt het i kassen men bäst på plan var Pirnes som med sina kedjekamrater Wallin och Somervouri snurrade friskt med motståndarna. De unga lirarna vaknade till liv under andra perioden med och visade även dom varför dom hyllats såhär långt in i serien.

Publiksiffran är riktigt dålig, men den brukar inte vara bra i början av säsongerna. De kräsna vaknar väl till liv när minusgraderna börjar komma.
Kommentera

Sv: FBK - BIF
shinzawai:

Det brukar vara så här i början av säsongerna för att sedan ta sig. Lite beror det också på intresset för motståndet.
Kommentera

Sv: FBK - BIF
Bengt: Var det verkligen bara ca. 6200 i LLA igår? Vad har hänt med Färjestads trogna publik?
Kommentera

Sv: FBK - BIF
Sibbe:

Grattis till ett korrekt tips!

Jonas höll och BJÅ fortsatte på den inslagna vägen. Härligt!
Kommentera

Sv: FBK - BIF
Bengt:

4-2 är mitt tips. Kommer nog få se ett FBK som är lite mer tighta i defensiven och inte släpper till många chanser efter förra hawaiimatchen. Trist att Granak är borta nu med, hade sett fram emot att se honom live idag. Men de mest intressanta är som sagt hur "lilla jönssonligan" kommer sköta sig i afton!
Kommentera

FBK - BIF
Så, låt oss se om Åslund, Johansson och Brunnström kan hålla ångan uppe mot Boorken Boys. Jag tror att så blir fallet och FBK går segrande ur detta med 4-1.

Det enda osäkerhetsfaktorn är Jonas Gustavsson i mål. Låt oss se om han pallar för trycket i sin första elitseriematch som till råga på allt går av stapeln på hemmaplan.
Kommentera

918771 · »