1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18401 inlägg · 1109 ämnen

Jönköping...?

928791 · » Till forumet


Sv: Jönköping...?
eltifoso: Ironi är helt ok och nödvändig men uttalat hat är jag tveksam mot.
Kommentera

Sv: Jönköping...?
eltifoso: Ja dom funkar för det är ju lite ironi och humor i dom o det funkar ju nästan alltid tycker jag.

Minns för många år sedan när vi var i Malmö o VF klacken sjöng "förena skåne med danmark"

O MIffona kontrade med "för där e spriten fri, för där e spriten fri".

Då stod man o flinade gott.
Kommentera

Sv: Jönköping...?
mok: Själv gillade jag ramsan i gbg "Kåbergs flickvän", den har ju inget varken med att älska sitt lag eller heja fram detsamma. Såna ramsor hör också till i min värld
Kommentera

Sv: Jönköping...?
Svanru: Gillar kanske inte motto du säger men kan bero på andra saker :) Dock håller jag helt med att man bör ägna all kraft att älska och heja fram sitt lag istället för att skrika massa idiotiska saker.
Kommentera

Sv: Jönköping...?
Svanru: Men ska man då förbjuda de som tycker annorlunda?
Kommentera

Sv: Jönköping...?
eltifoso: Iof sig tycker jag om vissa VF fans devic "aldrig hata bara älska"
Hat är fel fokus att älska sitt lag är det som gäller PUNKT
Kommentera

Sv: Jönköping...?
eltifoso: Batonger o grejer låter ju aningen för mycket som du säger. Lägger mej inte i så mycket hur det gick till eftersom jag inget vet och det alltid finns fler än 1 version av händelser.

Hata ramsor har jag inte mycke för tycker mest dom är patetiska och inget mer. Men ett sådant budskap på ex 20 personer på t-shirts stör säkerligen en del folk mycket mer än en liten hata ramsa under match som man lätt skakar av sej. Sen är det ju många gånger svårt att hoppa på nån som skriker eftersom man sällan vet vem det är, Kommer man med t-shirt på sej blir det ju hela ganska tydligt.
Kommentera

Sv: Jönköping...?
mok: Det kunde ha skötts så mkt smidigare med kommunikation istället för hundar och batonger. Dessutom känns regeln väldigt luddig då det (såvitt jag vet) inte är på pränt.

Att få en batong i magen för att man har fel tröja på sig känns inte riktigt värdigt.

I mina ögon borde det då i rimlighetens namn vara förbjudet med alla hatramsor också, de når ju betydligt fler personer dessutom än vad en tshirt under en jacka gör, eller utan jacka också för den delen. Innebär det att de ska utrymma läktare som sjunger något med "hata"?
Kommentera

Sv: Jönköping...?
TobbeA: Nu vet jag inte hur polisen behandlade detta men det är ju ändå ganska vettigt att stoppa supportrar på bortaplan med hetsande textet på tröjorna som annars säkerligen hade kunnat skapa rabbalder inne i arenan. Mer korkat att ta på sej sådanna tröjor och tro att man kommer in.
Kommentera

Sv: Jönköping...?
Faktum är att den här typen av agerande ingalunda är nytt. Det vara samma visa för ett antal år sedan då det trycktes upp en t-shirt med texten: "Jag hatar oxå LHC". Sen verkar ju iofs ordningsmakten ha gått onödigt bryskt fram. Förmodligen ansågs tshirten vara för provocerande och därmed en risk för ordningen inne i arenan. Förra gången de var här (förra säsongen) så blev det visst tumult inne i en av barerna i arenan bl a pga den t-shirten. Antar att vakterna/hv/polis ville visa att de lärt sig från förra gången.

Personligen anser jag att de gärna kan få ha en sådan t-shirt men att de kanske får vara beredda att stå för sitt hat också. Men då har vi ju en sådan situation som ordningsmakten förmodligen ville undvika.
Kommentera

Sv: Jönköping...?
eltifoso: Uppvigling kanske? Ja fanken vet vore dock kul o veta.
Kommentera

Sv: Jönköping...?
fbk_lover_86:

För att citera Selander:
Kan ju ha varit sådana här typer...
Kommentera

Sv: Jönköping...?
fbk_lover_86: Jodå, visst kan de vara så känsliga i "jerusalem". Tydligen stor skillnad mellan vad man sjunger och vad man har för text på en tröja.
Kommentera

Jönköping...?
Är det ngn som vet varför bara 20 av våra supportrar kom in?Det kan ju inte bara vara för att de andra hade "Hata HV" tröjor...Så töntiga kan de väl inte vara att inte släppa in supportrarna bara därför...Eller?
Kommentera

928791 · »