1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Martin Gerber

614627 · » Till forumet


Sv: Martin Gerber
TrAxIoN__: nu är ju dom flesta bort gerber grönvall trygg och hyvönen nu e det hento kvar och han spelar bra just nu.,.
Kommentera

Sv: Martin Gerber
TrAxIoN__: ??? vaddå varför inte, jag säger ju bara vad jag tycker....
Kommentera

Sv: Martin Gerber
TrAxIoN__: Henrik Lundkvist då, bara 2a efter Gerber eller?
Personligen tycker jag att "Lunkan" är outstanding, dessutom är han en svensk målvakt..det gör sitt till det också

Föresten, lycka till ikväll, men såklart hoppas jag att Timrå tar med sig poängen hem till norrland från matchen;)
Kommentera

Sv: Martin Gerber
Looben: Hyvönen lirar ju i Ilves nu! Han lirar med Kariya och Stefan, och det har gått riktigt bra för Hyvönen där borta:)
Han får hyffsade passningar av kariya till sina mål, men ingen kan ta ifrån honom hans suveräna skott!¨
Det finns en tråd på FBKs officiella forum "saknar den killen tror jag den hette" i den finns en massa målvideor med Hyvönens kanon:)
Kommentera

Sv: Martin Gerber
Looben:

Har varit väldigt negativt inställd till Grönvalls spel en längre tid. I julas fick skaffade jag mig säsongskortet och har sen dess sett en hel del FBK-matcher, och jag måste säga att jag ändrat min inställning till Grönvalls spel en aning. Han jobbar mycket i det tysta och får inte mycket uppmärksamhet men jobbar faktiskt på bra. Han är, som du säger inte grym med klubban eller har bra speed men det är å andra sidan inte en backs bästa egenskaper. Plus åt Grönvall den senaste tiden!
Kommentera

Sv: Martin Gerber
TrAxIoN__: Du har helt rätt att Gerber ä elitseriens bästa målvakt.!!men hyvönnen å wally kasnke dom int borde sålt men hento ä grymt bra att dom har!
Kommentera

Sv: Martin Gerber
TrAxIoN__: Detta med Hyvönen har diskuterats här innan och om jag inte minns fel så var de flesta av oss överens om att han var en medgångsspelare som i de flesta fall var för lat för at jobba hem och även att han var direkt orsak tilll alldeles för många baklängesmål.
Wally å andra sidan var för mig en trevlig bekantskap, dock något ojämn. Jag föredrar dock både Gerber och Hento, som en normal säsong är bland de bästa i serien.
Tycker för övrigt att Trygg är en bra back, men Grönvall har inte tillräcklig speed, visst är det bra med stora backar, men det räcker inte att väga mycket.
Kommentera

Martin Gerber
Jag tycker att Martin Gerber är Elitseriens bästa målvakt. Han är så jävla grym. har kanske inte vart i form dom senaste matcherna mot Linköping å Brynäs där han var sjuk i mellan matcherna. men jag är förbannad på Färjestad BK att man sållde Hannes Hyvönnen å Sinhue Wallinheimo!!dom är bäst. har halsduk med wally på. det hade ju vart bättre å sälja Mats Trygg Janne Grönvall å Daniel henriksson ju...FBK ÄR DOM BÄSTA!!!
Kommentera

614627 · »