1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Roger Melin

765970 · » Till forumet


Sv: Roger Melin
Guinness: Haha jag uppfattade att du insåg ironin men den var absolut inte riktad mot dig. Jag måste säga att jag känner mig trygg hitentills med Roger och Tommy.
Kommentera

Sv: Roger Melin
LHC-girl:

Jag har inte hört några klagomål på Melin utan han verkar vara omtyckt. Att han ofta har lite trista uttalanden gör honom inte till en sämre tränare. Han och Sammen verkar funka bra ihop och två förluster på 17 matcher får väl ändå ses som godkänt ;)
Kommentera

Sv: Roger Melin
Guinness: Jag är oxå nyfiken på vad ni tycker om Roger Melin,själv tyckte jag att var en jättebra tränare för LHC..
Vi ses ikväll i Cloettacenter!!!
Kommentera

Sv: Roger Melin
Svanru: En förlust...hmm...sånt som händer. Min fråga berodde inte på en enstaka förlust, jag var bara allmänt nyfiken. Men tack för ditt eminenta svar på frågan Svanru =)
Kommentera

Sv: Roger Melin
Danne_l: Haha inte kan er kris vara värre än vår ni fick i alla fall oavgjort i senaste matchen
Kommentera

Sv: Roger Melin
Svanru:

Nä, dom har fullt upp med att rapportera om krisen i Frölunda. Ställ er i kö, er kristid kommer kanske framåt vårkanten?
Kommentera

Sv: Roger Melin
Guinness: Efter gårdagens katastrof måste vi väl ändå sparka honom. Detta duger inte att få stryk i en match. Ledningen måste ta till krafttag. Looben handla nu innan det blir försent detta kan ju sluta med en förskräckelse till och med att vi stryk i en match till. Hemska tanke.
Nej jag kräver att något görs nu och jag får säkert hjälp av Expressen och Aftonbladet som kommer att gödsla med reportage om krisen i FBK.
Kommentera

Roger Melin
Hur går det för Melin? Dominerar han även i FBK? Har inte fått någon klämm på hur han uppfattas av spelare, ledare och fans...någon som vet?
Kommentera

765970 · »