1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18332 inlägg · 1109 ämnen

Virta till SSK

207004 · » Till forumet


Sv: Virta till SSK
Dragan 2k: Om du jämför deras statistik så förstår du nog att virta är en vassare forward.
Tillskillnad från Virta så är väl inte helelr Hyvönen värvad till FBK för att göra poäng utan snarare bidra med sin tuffhet istället
Kommentera

Sv: Virta till SSK
Angeldust: Det var därför jag svarade på mitt meddelande själv. Men med tanke på att mannen haft svårt att övertyga i NHL så vet jag inte var han står nu. Det återstår att se i de kommande matcherna och i ett eventuellt slutspel.

Men den spelartyp som FBK behöver i dagsläget är inte ytterligare en tekniker utan en spelare av Hannes kaliber. En bulldozer som kan producera.

Tror inte att Färjestad varit handlingsförlamade i detta ärende utan har valt att inte agera.

Men utan tvekan lär Virta göra succé i SSK. Hoppas bara att de får det offensiva spelet att fungera bättre.
Kommentera

Sv: Virta till SSK
Angeldust: Virta lyckades inte heller speciellt bra i NHL! Så tror båda kan vara ganska jämna! Iaf så lär Finland få ett jävligt bra lag till VM med alla de fd nhl-spelare som elitserieklubbarna värvar, sen hörde jag också att många av deras superstjärnor ligger under slutspelsplats i NHL!
Kommentera

Sv: Virta till SSK
Dragan 2k: Hehe...Tony Virta gjorde 60 poäng för TPS 00/01 och Looben ville så gärna ha honom men han drog till NHL istället.
Men det är klart att Hannes är bättre,
Kommentera

Sv: Virta till SSK
Dragan 2k: Alla tre finnarna är nog jäkligt bra.. Men varför måste alla värva utländska spelare hela tiden, snart finns det inga svenskar kvar i elitserien!... Dom snackade om att det var satans mycket i början av serien nu är det juh ännu mera..... Men tycker regeln de ska inför i svensk hockey om att alla lag måste ha två juniorer i sitt lag verkar vara bra.. om nu det aftonbladet skriver är sanning och jag uppfattat det rätt!
Kommentera

Sv: Virta till SSK
Dragan 2k: Nu när jag tänker efter vet jag inte vem av dessa två man föredragit i sitt lag. Vet bara att vi i Frölunda inte skulle bytt Kaliio mot någon av dem.

Sedan är Hannes en riktig slutspelstyp. Stor, tuff, stark och backar inte. När det gäller andra forwardstyper har ni redan en massa klassspelare i ert lag.
Kommentera

Virta till SSK
Såg att er favorit Tony Virta är klar för SSK. En duktig spelare men jag tror att er nya finne Hannes H är klassen är bättre.
Kommentera

207004 · »