1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1619645

Sv: Kul men.....
eltifoso: ännu en underbar dag som Fbkare, det värmer så skönt i hjärtat när man läser övriga Hockeysverige hoppas på skellefte. Ju fler som ogillar oss desto bättre känsla när man råkar vinna

Förövrigt en liten eloge till Växjö som ändå bjöd upp till kamp och inte filmade (förutom lassila då) som laget från Gävle mestadels sysslar med
Växjö har verkligen utnyttjat alla miljoner de fått av kommunen på ett bra sätt, semi är väl helt ok för en klubb i deras läge . De placerar sig därmed före fd storheter som Leksand, Frölunda, Brynäs med flera

Nåväl de första tippa 4-0 till Saik ser jag och typ 6-1 i första matchen. Kanske blir det så.. Oavsett vilket är FBKs resa denna säsong ämne för bragdguldet.

Alltid underbart att vara fbkare
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kul men.....

eltifoso:Jag såg ett reportage på Hockeykväll, som faktiskt lyfte fram Växjö på ett mycket possitivt sätt t ex alla ungar som tränar får betala endast 1500 spänn/år och då ingick utrustning, istider, etc: Detta är ett mycket bra grepp för att få egna produkter. En stor eloge till deras satsning.

Sedan J-20 tvåa och Blixtens insats igår bästa svensk någonsin i Masters, tvåa vilket vi också säkrat med A-laget enligt massmedia, hatande motståndarfans och även matematiskt.

Jag tror att vi får det oerhört tufft imorgon. Ett frustande expresslok mot bambi på hal is men de lärde kan alltid läsa om David och Goliat.

Det finns alltid en chans

men imorgon mitt tips Saik-FBK 4-1

Kommentera

Sv: Kul men.....
eltifoso: Kul att läsa hur fruktansvärt snedvriden din verklighetsuppfattning är! Men men det finns ju en förklaring du är ju FBK:are!
Kommentera