1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

17326 inlägg · 1107 ämnen

Inlägg #1970330

Sv: Det tionde guldet
Imorgon får vi vila för denna säsong. Jag gissar på på tre eller fler tveksamma utvisningar, ett bortdömt mål samt minst ett tveksamt godkänt mål för Stöckhölmarna något annat är ett mirakel. För att miraklet skall inträffa måste vi vara minst tre meter från målgården när vi avlossar våra skott eller vid frilägen vara minst en halv zon från målvakten. När det gäller eget försvar får vi tillåta att det är fyra jurgårdare inne i målburen och handfängslar vår målis emedan den femte försöker få in pucken i mål.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Bra start men synd att vi har fortsatt otur med ramträffar och domarna emot oss
Har redan räknar till fem stycken tilltag som borde renderat i hemmautvisning, men domarn svalde pipan tyvärr

Får glädja oss så länge vi är med i matchen
Kommentera

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Vår säsong är över men er lever och jag är inte alls lika säker som du på att den tar slut ikväll.

Vi vet alla vilket spel ni kan prestera när ni är på topp och under säsongen har ni gång på gång visat att ni kan vara som bäst, när det krävs som mest. Under hösten hamnade ni flera gånger i underläge med tre mål innan ni skärpte er, kom tillbaka och vann match. Mot Luleå tog ni ledningar med något mål och stängde sedan ned oss fullkompligt. Mot ett överraskande vilt kämpande HV och fundersamma domslut kom alla att räkna bort er innan ni vände på allt. Mot Djurgårn underläge 1-3 i matcher, varpå ni levererar en kross!

Nej, jag tror inte alls att ni är uträknade. Jag tror tvärtom att ni tar semin och att det blir spännande att se er mot Frölunda i final. Lycka till!
Kommentera