1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

17413 inlägg · 1107 ämnen

Inlägg #1970449

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Vår säsong är över men er lever och jag är inte alls lika säker som du på att den tar slut ikväll.

Vi vet alla vilket spel ni kan prestera när ni är på topp och under säsongen har ni gång på gång visat att ni kan vara som bäst, när det krävs som mest. Under hösten hamnade ni flera gånger i underläge med tre mål innan ni skärpte er, kom tillbaka och vann match. Mot Luleå tog ni ledningar med något mål och stängde sedan ned oss fullkompligt. Mot ett överraskande vilt kämpande HV och fundersamma domslut kom alla att räkna bort er innan ni vände på allt. Mot Djurgårn underläge 1-3 i matcher, varpå ni levererar en kross!

Nej, jag tror inte alls att ni är uträknade. Jag tror tvärtom att ni tar semin och att det blir spännande att se er mot Frölunda i final. Lycka till!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Citerar mig själv från lunchtid idag "Nej, jag tror inte alls att ni är uträknade. Jag tror tvärtom att ni tar semin och att det blir spännande att se er mot Frölunda i final."

Vi i Luleå får nog vara nöjda att vi inte kom till final och återigen fick lära oss att inse den magiska styrkan i den gamla djungellegend som förklarar att

Warulfven är Warulfven
+1
Kommentera