1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18377 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #2083297

Sv: Det tionde guldet
eltifoso: Jo Semer abonnemang men är orolig när våra profiler blir attackerade och får knappt karantän. Avstängningen borde vara i paritet med skadan helst betydligt längre. Tydligen lönar det sig att medvetet skada spelare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Verkar som Rydahl är med idag, så avstängningen blev längre än skadan
Låst ämne

Sv: Det tionde guldet
Svanru: 3-1 efter första. Är väl ungefär vad jag förväntade mig. Detta starka Oskarshamn slog ju enkelt Brynäs som i sin tur segrade mot oss

Nu saknar vi Nygård - kapten rydahl också
Samt att finurlige Nilsson blev knätacklad ur matchen i denna period , ser knackigt ut inledningsvis denna säsong

Spännande att Hv ligger under och även guldtippad Brynäs ligger visst under nu
Låst ämne

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Du kan ju inte sitta där och påstå att det är ett överfall som gick ut på att skada Rydahl. Här är Anderséns förklaring till DN:

"Min upplevelse är att Rydahl går mot lös puck i sarghörnet, och jag går ut med syfte att vinna puck. Han skickar iväg pucken i samband med att jag kommer fram. Enligt video som är bifogad ser vi att det är 0,4 sekunder mellan att Rydahl skickar pucken till jag tar kontakt. Jag har mina bägge skridskor i riktning mot situationen, med vikt på bägge fötterna och riktar min kraft rakt mot kropp, varpå Rydahl hoppar undan efter han spelat bort pucken. Med andra ord har jag mindre än 0,2 sekunder på mig att avbryta mitt tacklingsförsök vilket måste anses fullständigt orimligt att begära av mig."

Det går fort därute, och timingen på tacklingen blir fel. Men medvetet? Med risk att åka på en 5:a plus game och en avstängning efteråt?

Tror du ens på det där själv?
Låst ämne

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Ja, det gjorde det.Skada spelare lönar sej tyvärr.
Låst ämne