1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18330 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #2083316

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Du kan ju inte sitta där och påstå att det är ett överfall som gick ut på att skada Rydahl. Här är Anderséns förklaring till DN:

"Min upplevelse är att Rydahl går mot lös puck i sarghörnet, och jag går ut med syfte att vinna puck. Han skickar iväg pucken i samband med att jag kommer fram. Enligt video som är bifogad ser vi att det är 0,4 sekunder mellan att Rydahl skickar pucken till jag tar kontakt. Jag har mina bägge skridskor i riktning mot situationen, med vikt på bägge fötterna och riktar min kraft rakt mot kropp, varpå Rydahl hoppar undan efter han spelat bort pucken. Med andra ord har jag mindre än 0,2 sekunder på mig att avbryta mitt tacklingsförsök vilket måste anses fullständigt orimligt att begära av mig."

Det går fort därute, och timingen på tacklingen blir fel. Men medvetet? Med risk att åka på en 5:a plus game och en avstängning efteråt?

Tror du ens på det där själv?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Zappaholic: Jo det var ett överfall. Han gick in med full kraft med en oerhört ful knätackling. Dina bortförklaringar om millisekunder hit eller dit spelar ingen roll. Klar medveten handling om nu inte brunsås spelaren lider av ett stort antal bokstavskombinationer.
Låst ämne