1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #813324

Sv: FBK vs DIF
mok: Det får bli ett personligt svar på din fråga och den har en viss tidsfaktor men kom ihåg jag är otroligt långsint.

Lag jag har tyckt illa om:

1. MIF pga fulvärvningarna på 80-talet. Jag garanterar att det finns ingen hatkärlek till det laget.
2. Luleå 90-talet när de spelade otroligt fult bl a avslutades Loob´s spelarkarriär för tidigt i en semi där föresten VF fick samma pisk i finalen. Ingen hatkärlek där heller.
3. DIF för att de alltid slog oss i finalerna utöver vad jag skrev i förra svaret. Desto större blev glädjen då Greger satte pucken mellan benen på målisen i sudden den sista finalmatchen. Där finns en hatkärlek pga att de alltid har varit ett spelskickligt lag.
4. VF har nästan alltid varit ett nöje att se pga av att vi nästan alltid slog dem på 80-90 talet och det är alltid roligt att bo i GBG och hålla på det rätta laget. Däremot har jag fått igen under två år på 2000 talet med råge vilket jag iofs fick ge tillbaka lite i år. Jag måste medge att jag under åren tyckt synd om VF pga av taskig organisation, ständiga misslyckanden etc. men detta har nu vänt till respekt för en värdig motståndare när de nu kommit ur sitt lillebrorskomplex.
5. LIF och BIF och gillade jag på 70-talet med profilerna Åhlberg, Abris bröderna, Tord Lundström, L-G Nillson m m. MoDo gillar jag för deras fantastiska förmåga att ta fram nya profiler.
6. Laget jag tycker sämst om är AIK men jag har ingen riktig förklaring till detta utan det är bara en känsla
Kommentera