Fotboll

16158 inlägg · 40 ämnen

Reseguide [intressekoll]

1451680 · » Till forumet


Reseguide [intressekoll]
Hallå!

Ni som gått gymnasium, och kanske även ni andra här, vet ju att man skall göra ett projektarbete i årskurs tre. Jag har haft väldigt svårt att bestämma mig för vad jag skall göra, men efter att jag läst en utgåva av Offside, där de hade studerat var svensken reser när den vill se fotboll på kontinenten så slog det mig. Varför inte göra en resguide? Tanken är att guiden skall innehålla information för supportern som vill ta sig ut på kontinenten och se fotboll, men som vill göra det på egenhand och inte gå genom ett resebolag.

Jag pratade med min handledare, och han tyckte att det lät som en riktigt bra idé. Vi skissade fram lite punkter som jag skall utgå ifrån. Men den största frågan är ju trots allt om det skulle finnas intresse för en sådan guide? Jag går på jullov nu på torsdag (22:a) och sa att när jag kommer tillbaka så skall jag ha genomfört en undersökning om det finns intresse för detta.

Jag hade tänkt mig att använda mig av olika forum för att kolla intresset. FMS var givet, Flashback likaså, men fler behövs. Har ni tips så får ni gärna höra av er. SvenskaFans är uteslutet. Svara gärna på Google-surveyn också.

Google-survey: docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE53enhIdUU0RVhrNFJLNU9vNjN1cEE6MQ

Vid frågor, maila [email protected]
Kommentera

1451680 · »