Fotboll

16157 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1265621

Sv: VM
GER–AUS 4–0: Detta är det åttonde veemet jag följer och som alltid är det Bundesrepublik Deutschland som står för underhållningen. Eller är det jag som är partisk? Men tyskar och tyskar… i detta lag finns det även brasilian, ghanan, turkar och polacker samt kanske även någon med nordafrikansk härkomst. Kul att ketchupflaskans hatt lossnade i mästerskapets åttonde match – även om jag igår blev väldigt imponerad av argentinarna där blott effektiviteten saknades.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: VM

20 Lindgren:

Ja tyskarna spelade ut igår och gjorde det jäkligt bra men frågan är om det säger så mycket efter 1 match hur långt man går?Sydkorea spelade bra i nästan hela sin match. England spelade bra i 45 min..Frankrike imponerade inte alls.. Inte heller Argentina så mycket som jag förväntade mig. Svårt att sia om hur det går.

Australien kommer förmodligen bli slagpåse i den där gruppen. Ghana och Serbien är betydligt bättre lag än Australien. Tyskarna kommer förmodligen spela hem den där gruppen utan några som helst problem och Ballack verkar inte saknas det minsta men frågan är hur långt man kan gå efter gruppspelet. Man lär iaf inte få utrymme att spela sådan här fotboll nån mer gång i VM tror iaf inte jag..

Att jag ogillar Tyskland är att jag tycker dom alltid haft en förbannad röta i många mästerskap och tagit sig till final efter final pga tråkigt spel och tur. De senaste mästerskapen som scim nämnde har de spelat bra och igår var inget undantag. Att jag sedan har 2 vänner i dalarna som håller på Tyskland i vått och torrt även om de möter sverige gör väl kanske sitt också..Vart tog patriotismen vägen?

Dagens tips.

Holland - Danmark 2 - 0

Japan - Kamerun 0 - 2

Italien - PAraguay 1 - 1

Fan vad kul det är med Fotbolls VM..

Kommentera