Fotboll

16184 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1272163

Sv: Europa League
mattias - 74:
Hur har styrelsen gjort i England, om man får fråga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Europa League

Metal Guru:

Tillägg. Tror att Den Engelska polisen har mycket med saken och göra.

Stenhårda straff. 3-7 års fängelse e ganska vanligt, sen e det banningorders oxå,du får el kan inte åka på nån match överhuvudtaget på ca 3-5 år,skulle du bryta mot detta ,fängelse direkt. Kamera övervakning praktiskt taget hela landet är filmat sen behöver du inte bråkat på en match ,utan kan lika gärna vara på lokal puben under tv match då blir det fotbollsrelaterat och du torskar. Tror att det var under Thatchers tid man började med det här... :)

Kommentera

Sv: Europa League

Metal Guru:

Det har jag ingen aning om men nånting har dom ju gjort eftersom dom nästan sitter i knä på spelarna på matcherna. Skall dock understrykas att det är fortfarande vissa lags supportrar som inte vet hur man sköter sig. ( Millwall - West ham i Fa cupen för ett par år sedan ) som ett exempel.

Tror att det är FA:s hårda regler om att du blir livstidsportad på arenorna om du kastar ut nåt eller stormar planen eller ställer till med nånting som inte är lagligt. Det funkar ju uppenbart i England så hur svårt kan det vara att skärpa reglerna i Sverige?

Kommentera