Fotboll

16158 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1497320

Sv: Champions League

Frella:

Det vet vare sig du eller jag. Tycker det här tjatet med att Barca och deras hollywoodtakter fått för stora proportioner om det var det du syftade på och att domarna skall finfördela dom jämt. Är inget Barcafan eller Chelseafan men man måste kunna se att man blir helt salig av den fotboll som Barcelona visat upp de senaste åren. dom filmar inte mer än andra lag. Dessutom vinner dom väl knappast titel efter titel pga filmningar? Real har Pepe barca har Alves m.fl Liverpool har Suarez, Chelsea har Drogba osv osv.. Man kan inte säga att Barcelona filmar mer än andra lag för det är ren och skär lögn. Däremot är det tråkigt att se att spelare på den absoluta världsnivån skall behöva filma, jag mår dåligt av det .

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Champions League
mattias - 74: Har inget med filmningar att göra även om jag kan tycka att Ronaldo får för mycket skit för sina filmningar jämfört med hur mycket Messi kommer undan med.

Barcelona är för Europa vad Milan är för Italien. Minsta tveksamma situation renderar i hårdast möjliga straff för motståndarna. Barca blåstes på en straff i första möter med Milan men fick en horribel tillbaka i returen t ex.
Kommentera

Sv: Champions League

Drogba kan nog ensam stjäla 20 minuter av den här matchen men det räcker inte...

Ofattbart korkat av Terry, han som ville ha revanch efter straffmissen mot MU. Nu får han inte ens spela finalen om de skulle bragda sig dit.

Kommentera