Fotboll

16288 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1504015

Sv: EM

Blizzard:

Satte mig ner och kalkylerade om hur det kommer gå för Sverige och jag kom fram till att man missar att ta sig vidare från gruppspelet.

Frankrike och England tar 7 poäng, Sverige 3 och Ukraina blir utan poäng.

England och Frankrike är de 2 bästa lagen och trots att England har en del tunga återbud så kryllar laget av intressanta och ett relativt nytt ungt lag. Frankrikes Offensiv kanske är den bästa i turneringen med Benzema, Ribery samt att man har mittfältare som åller hög klass i Malouda och Nasri m.fl  .

I sverige handlar det mycket om Zlatan om han är så där bra som han var mot Island sist ex, försvarspelet känns inte heller stabilt och Isaksson behövrer man väl inte ens nämna med sitt fantastiska ojämna spel. Undra om Hamren kör med Wiland i premiären?

Sverige slår Ukraina och förlorar de andra 2.

Ukraina blir utan poäng.

Framkrike slår Sverige och Ukraina och spelar X mot England.

England slår Sverige och Ukraina och spelar Oavgjort mot Frankrike.

Hoppas som sagt jag har fel utav helvete i det här tipset men detta känns som ett realistiskt tips faktiskt om du frågar mig.

Vilka vinner EM då? Jag säger Holland.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: EM

mattias - 74: Ja, skulle man följa logiska kalkyler så kan man ju lika gärna skita i att se EM. I alla fall skulle jag undvika sveriges matcher.

Sveriges eventuella framgång då?

Själv tror jag faktiskt inte det har så mycket att göra med hur bra Zlatan är, tvärtom. Det handlar om hur oberoende av Zlatan de kan spela oavsett vilket humör Zlatan är i.

Vi kan vinna matcher utan Zlatan. Vi kan vinna matcher om Zlatan är bra, men vi kan fan inte vinna matcher om det hänger på Zlatan.

Fast det största problemet lär trots det vara att inte backlinjen går bort sig med en man gång efter annan som det varit i många viktiga matcher de senaste åren.

Kommentera

Sv: EM
mattias - 74: Ukraina tror inte jag blir utan poäng på hemmaplan...
Kommentera