Fotboll

16173 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1506155

Sv: EM

Frella:

Exakt vad i Spaniens spel är det som är booring? Det är en fröjd och se deras passningsspel på små ytor one touch fotball hela tiden. Kontrollerade matchen fullständigt igår. Spanien - Tyskland torde vara den mest optimala finalen för oss som vill se fin Fotboll.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: EM
mattias - 74: Det som är tråkigt är att det är så förutsägbart. Du har 50 till 100 passningar i rad för att locka fram en lucka i motståndarnas låga försvar och sedan ett instick, som om det lyckas ger en utmärkt målchans. Har man sett samma sak gång på gång på gång så blir det långtråkigt för vissa. Andra kan se Dirty Dancing 1000 gånger och fortfarande tycka att filmen är lika fantastisk varje gång.
Kommentera

Sv: EM
mattias - 74: Jag föredrar Tysklands kontrollerade spelsätt. Ett spelsätt där man faktiskt skapar målchanser. Något som är väldigt lätträknat under Spaniens matcher. Det mest imponerande med Spaniens spel är hur man vinner tillbaka boll genom att alltid pressa bollhållare med tre man. Men offensivt föredrar jag annan fotboll att titta på.
Kommentera