Fotboll

16212 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1754924

Sv: Euro 2016
Sputnik: Hamren har väl inte nåt bra resultat alls som förbundskspten? Visst slog vi Danmark men deras form är ju inget att hänga i julgranen. I övrigt har han något bra resultat alls i en tävlingsmatch??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Euro 2016
Carl Lejonkräk:
Framförallt känns vi så oorganiserade. Under Lasse L:s, tror jag vi släppte in 3 hörnmål bakåt på 12 år.... Det släpper vi till varje höst numer. Visst Lasse hade väl lite bättre material kan jag tycka men det fanns ändå en struktur som inte finns nu. Vi hade även plattmatcher på den tiden, Tobago. Men numer känns det rörigare.
Kommentera

Sv: Euro 2016
Carl Lejonkräk: Vi lyckades ju sprattla oss till 4-4 mot tyskland(dom slog totalt av takten och hade tagit ut segern i förskott.) 3-2 segern över Holland(de var redan klara för avencemang och hade utklassat oss ifall matchen betytt något. 2-0 segern över frankrike i förra EM i ukraina(likadant där då frankrike redan var klara och matchen var obetydelsefull.) Sen har vi väl gjort nån ok match mot österrike, plus matcherna mot Portugal när vi mötte dom i playoff. Om jag inte misstar mig, Har för mig att Hamren lyckats peta ner oss på den lägsta plats vi haft på Världsrankingen sen det börjades med sådant.
Kommentera