Fotboll

16148 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1901102

Sv: Fotbolls-VM 2018 - Tråden
Tikkare:
Någonstans får man komma ihåg att det är underhållning och därmed lek. Tkr själv hans insats var dålig men kritiken bör ändå hållas på en sansad nivå.

Jag är säker på att inte är så nöjd med sina ingripanden i matchen. Nu lämnar jag Tysklandmatchen därhän och hoppas på seger mor Mexiko.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fotbolls-VM 2018 - Tråden
Tarasov:

Vilket antiklimax. Sverige gör en grym kämpainsats men saknar skickligheten som krävs på denna nivå. Vi kan inte ha lika tur som mot Italien i varje match.

Tyskland håller sig till matchplanen, passar runt den och slår inläggen efter backen, och mycket riktigt kroknar Sverige sista halvtimmen. Skandalöst dåligt att bli totalt utspelade av ett lag med 10 man tycker jag, att vi inte kan få fram några spelare som kan passa bollen? Tyskland förtjänar 3 pinnar och det kan man inte säga något om, men så jävla bittert att släppa in matchens sista jävla spark.

Sen att hänga ut Durmaz och komma med en massa personliga angrepp är inte okej. Sådant är helt jävla fel, såvida det inte är någon från Qatar eller nåt lövensvin.
Kommentera