Fotboll

16148 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1901131

Sv: Fotbolls-VM 2018 - Tråden
Tarasov:

Om du åker till Kroatien så ser du att alla barn är ute och lirar boll med varandra. De dribblar, de passar, de klackar, de leker med bollen. Fan går du på en restaurang sitter pojkarna med en boll vid bordet. De vårdar bollen ömt när de inte lattjar med den. Det var det jag såg.

Din motorik utvecklas som mest fram till 12-13 år och sen blir det svårare att få bra bollkänsla. Då kan du gå över och använda mer taktik, styrketräning, kondition etc.

Det här med uppstyrd lagträning, spring fram och tillbaka, kämpa, ligg rätt i positionerna... du kan hålla 0-0 fram till 60-70 min eller möjligtvis 75 ifall du har 10 st Kenyaner i laget. Men det är inte fotboll, det är terränglöpning.

Så jävulskt besviken över att vi blir totalt överkörda av 10 JÄVLA SPELARE MOT ELVA!

Det är fan inte Durmaz fel att ingen kan eller kommer på tanken att man kan passa en lagkompis istället för att dundra iväg bollen till tomma intet när man fick låna den i en sekund. Bästa försvaret är att ha bollen och tragiskt att ingen i media eller någon annan tar upp detta, Näe det var en bra kämpainsats och bara otur. Det finns inte en enda jävla spelare i landet som klarar av att spela fotboll, dvs passa bollen till din lagkompis!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fotbolls-VM 2018 - Tråden
Yoda Marklund: Mycket var Durmaz fel, tre bolltapp då han skulle dribbla och sedan kapningen.
Kommentera