Fotboll

16158 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2547637

Sv: Champions League Final
Pinaceae: Känns inte som att du har kollat mycket italiensk fotboll på sistone. Dom flesta lagen spelar en framåtlutad fotboll nu. Visst kan dom fortfarande spela tråkfotboll om det behövs med vad allt det innebär men inte alls som förr. Sen så filmar alla lag nuförtiden och håller på med vad vissa anser vara trams.

Skulle sen säga att det är värre att bli backade av en stat där du kan våldta kvinnor och se ner på kvinnor utan större konsekvenser. Visst är Kina inte världens mest reko land heller men bättre än arabländerna i alla fall. Inter är inte heller under utredning för en massa fusk som City är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Champions League Final
modomille: Känns som att du håller på ett italienskt lag och det kommer bli omöjligt att komma förbi den biasen. Men jag håller med dig, de kan fortfarande spela tråkfotbol med vad allt det innebär, på tok för mycket tråkfotboll.

Ägandeskapet i sig är problemet, sedan vilket av sportswashingfinallagen som egentligen är superdupermegajätteilla eller bara superduperilla är oavsett förbi gränsen för problemet med företeelsen. Fotbollens potentiella föreningsmedlemar är förloraren, oligarkerna och de dylika är vinnarna.
Kommentera