Fotboll

16158 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2547651

Sv: Champions League Final
modomille: Känns som att du håller på ett italienskt lag och det kommer bli omöjligt att komma förbi den biasen. Men jag håller med dig, de kan fortfarande spela tråkfotbol med vad allt det innebär, på tok för mycket tråkfotboll.

Ägandeskapet i sig är problemet, sedan vilket av sportswashingfinallagen som egentligen är superdupermegajätteilla eller bara superduperilla är oavsett förbi gränsen för problemet med företeelsen. Fotbollens potentiella föreningsmedlemar är förloraren, oligarkerna och de dylika är vinnarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Champions League Final
Pinaceae: När Lasse Grankvist inleder sändningen med att meddela...'att vinna Champions League är det största , större än en VM-final...då försvann mitt intresse.....'
Kommentera

Sv: Champions League Final
Pinaceae: Håller på Liverpool men ikväll så håller jag tummarna för Inter absolut. Ja på den här nivån så får du leta länge om man ska hitta någon reko ägare eller ägargrupper men det finns fortfarande grader i helvetet. Det hade fortfarande varit en vinst för fotbollen om Inter vinner även om det är en liten vinst.
Kommentera