Fotboll

16459 inlägg · 41 ämnen

Inlägg #2564643

Sv: Diverse
Chamez: Svenska förbundskaptener brukar inte få sparken. Jag lovar att Janne kommer vägra avgå och förbundet kommer sitta lugnt i båten, låta Janne missa EM och börja på ny kula med VM-kvalet. Hans kontrakt går väl ut 2026 vill jag minnas?

Eller så vill Reinfeldt visa styrka och skickar Janne hem till Halmstad igen, vem vet? Tycker det är tydligt att han har tappat omklädningsrummet nu.

Vem vill ni se som Jannes efterträdare? Jag röstar för vem som helst som inte spelar 442.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Diverse
SuneMangs: ja tyvärr är det väl så att han får fortsätta styra detta sjunkande skepp. Men ställer förbundet inga krav? Är så trött på detta daltande! Hade det varit Italien eller till och med Norge så hade han fått lämna. Det kan ju inte bli mer underkänt än detta. Fattas bara en förlust mot Azerbajdzjan.. usch säger jag. Saknar den härliga balansen i laget 94. Eller laget 2004 som mycket väl kunde tagit sig till minst semifinal i EM. Bra kemi.

Men men det kanske inte är så lätt att coacha ett land som inte fostrar rejäla backar och målvakter.
Kommentera

Sv: Diverse
SuneMangs: ganska säker att jannes kontrakt går ut 2024

det finns väldigt väldigt få, skulle säga ingen, lämplig svensk kandidat att ersätta honom med, så gräset är nog inte grönare även fast man byter tyvärr.
Kommentera

Sv: Diverse
SuneMangs: Janne är en medioker coach, väldigt mycket experiment under viktiga matcher och ett förlegat 4-4-2, konstiga laguttagningar och en allmänt oskön coach.
Kommentera

Sv: Diverse
SuneMangs: Olle Nordin, då går vi till VM!
Kommentera