Fotboll

16204 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #574232

Sv: Premier League
mattias - 74:

Den är framflyttad till 16 av Sky.

Sitter som på nålar nu, matcherna mot Man U är alltid speciella och idag är det extra roligt eftersom både laget är näst intill skadefria och både har visat rätt bra form under inledningen av Premier League. City kommer nog ställa upp med följande laguppställning:

James
Mills, Dunne, Distin, Thatcher
Sinclair, Barton, Reyna, Musampa
Vassell, Cole

Möjligtvis kommer man spela Onouha istället för Distin då den senare just kommit tillbaka från en skada som hindrat honom från att spela de första fyra matcherna. I övrigt har James, Dunne, Reyna och Cole imponerat hittills, även Sinclair börjar hitta tillbaka till sin forna form. De som inte imponerat alls ännu är väl Mills och Thatcher, Mills är oduglig att markera och Thatcher har ännu inte övertygat samtidigt som han inte bidrar med nånting framåt, utnyttjar United det så kan det bli en dyster match för oss ljusblå.

Matchtips: 1-1 (Ruud och Musampa)

Dagens övriga matcher:
Tottenham - Liverpool: Ska bli kul att se vad Derbys målspruta Rasiak kan uträtta om han får spela idag, tror på Tottenham seger hursomhelst.

Middlesbrough - Arsenal: Jag vill höja en varningsflagg för skickliga Middlesbrough som kan stjäla alla tre poängen av Arsenal som ställer över Ljungberg och Henry i dagens match.

Newcastle - Fulham: Newcastle utan seger och ännu inga mål, sätter en hundring på att det ändras idag, och ytterligare en på att det är Owen om gör målet, Liverpool kommer ångra sig att man klantade bort honom.

Birmingham - Charlton: Charlton är inne i en vinnande trend samtidigt som Birmingham har fått en tyngre start på säsongen, X2 känns nära till hands.

Chelsea - Sunderland: Chelsea helt överlägsna Sunderland som inte visat att de klarar av att förnya kontraktet, tror på kross men det slutar väl 1-0 efter mål av SWP i 93 minuten ;)

Everton - Portsmouth: Everton kommer nog göra en mellansäsong i år, samtidigt som Porstmouth är en het kandidat till att åka ut. Evertonvinsten känns säker.

WBA - Wigan: WBA har startat säsongen riktigt lovande och jag tror de kommer klara kontraktet med god marginal. Wigan har visat sig hyffsat svårspelade men det räcker maximalt till en poäng idag, 1X.
Kommentera