Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

hoppas på ett sm guld iår

5380 · » Till forumet


Sv: hoppas på ett sm guld iår
Sorry, den platsen är upptagen.
Kommentera

Sv: hoppas på ett sm guld iår
Vet faktiskt inte om jag skulle vilja att VF var sveriges mest hatad lag. Däremot sverigest mest fruktade lag skulle vara nått
Kommentera

Sv: hoppas på ett sm guld iår
Nu jävlar skall det spelas aggresiv hockey, här skall vi uppleva de gamla glansdagarna när VF var sveriges mest hatade lag och den mest fruktade publiken i hela landet. det var bättre förr...
Kommentera

Sv: hoppas på ett sm guld iår
Så här ska det stå, hade lite bråttom :)

En ung och hungrig kille som genast vill tillbaka till NHL kommer knappast att ligga på latsidan. Det kan lätt handla om 40 poäng från den davidsonska klubban. Värvnings poäng som man säkerligen kan räkna med.
Kommentera

Sv: hoppas på ett sm guld iår
Om VF faller med flaggan i topp så är inte ett SM guld det viktigaste. Förhoppningsvis ska man slippa känna sig irriterad på korkad coachning denna säsongen. Bostedts HTU kändes skrattretande under vissa matcher.
Prioritera en offensiv som laget klarar, men styrspelet har nått högre dimensioner och visst finns det mycket sevärt även med ett sådant spel.

Det viktigaste är dock att man utnyttjar mer kraft hockey. Tacklingar i sargen stavas u-n-d-e-r-h-å-l-l-n-i-n-g...!

Backbesättningen ser bättre ut än vad den gjort på länge. Petter blir nog också en stabil sista utpost som garanterat kommer att få spela till sig platsen, med en Lundkvist flåsandes bakom.

Även offensiven känns bra, två av seriens bästa centrar i Ikonen och Johnsson, tyvärr är det bara Ikonen som är en fem stjärnig tekare. Hoppas att det tränas hårt på detta. VF förlorade massor av tekningar i egen zon förra säsongen, endast Ikonen låg i toppen av bästa teknings procenten.

Prestberg blev bara bättre under förra säsongen och förhoppningsvis kan vi räkna in 20-25 mål från hans klubba.
Niklas Andersson behöver garanterat acklimatisera sig under de inledande 10 omgångarna innan han får den rätta farten under rören.

Visst behöver man också satsa lite mer pengar på en duktig forward, förhoppningsvis blir detta Davidsson. En ung och hungrig kille som genast vill tillbaka till NHL kommer knappast att liga på latsidan. Det kan lätt handla om 40 poäng från den davidsonska kan man säkert räkna med.
Jag tror helt enkelt att Frölunda måste köpa sig ur krisen, för riktig kris blir det om man får respass ur kvartsfinalen ännu en säsong.
Elitlicensen fixas med pengar och pengar kommer ur framgång...
Kommentera

Sv: hoppas på ett sm guld iår
Ja visst...alla hoppas vi på ett SM Guld men man får ju tänka långsiktigt. Frölunda har stora skulder och kan inte köpa för många spelare. Därför satsar man nu på juniorer istället. Indians Club startade i höst som ni alla känner till. Det är en bra satsning Frölunda har på sina juniorer. Dem bästa i Sverige. Så ett SM- Guld inom dem närmsta 10 åren blir det nog, om Frölunda klarar sig ur skulderna förstås.
Kommentera

Sv: hoppas på ett sm guld iår
Ja Sm-guld i all ära men vänta lite, många av spelarna måste etablera sig först. Nästa säsong låter mer rimligt....men visst blir det guld så blir man så glad så att man tar ett dopp i Posiedon.
Conny med trollstaven kanske inte vinner SM-guld men han får gärna skapa en rolig och publikvänlig hockey.
Kommentera

Sv: hoppas på ett sm guld iår
Frölunda kommer att spela mer fysiskt under Connys ledning, mera fart och mera med hjärnan. Nu när vi inte har kvar våran trollgubbe (huselius) så kommer spelare som Sundin och Jensa att bli nyckelspelare. Det har utlovats propagandahockaey utan dess like som inte har skådats i scandinavium på mycket länge. Hoppas bara att "goa" kan få fart på resten av slipspupliken så att den magiska åttiotals stämningen återkommer. Då kan kommande säsong bli riktigt rolig, både för spelare coh publik
Kommentera

hoppas på ett sm guld iår
Är det någon mer som hoppas på ett SM-guld iår för Frölunda Indians?
Undra vad Conny Evensson har i kikaren, man har ju inte hört så mycket om hans planer.
Är det någon som tycker att Frölunda Indians officiella hemsida har för lite information till oss fan. Ofta får man reda på mer i tidningar och TV. Eller är det bara inbillning.
Kommentera

5380 · »