Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Thoresen

527188 · » Till forumet


Sv: Thoresen
"Frasse: Nikla må vara "oskyldig" till just sista incidenten men i allra högsta grad skyldig till att det blev som det blev eftersom han själv passade på att dela ut en mycket ful crosschecking mot huvudet på Espen i anfallet innan."

Hahaha du kan ju inte mena allvar eller hur? Har han hjärnskakning när han fått crosscheckingen så åker han väl knappast skridskor över hela rinken å försöker ge igen. Har man hjärnskakning så mår man fan så illa å ligger ned ett tag för allt snurrar. Har du inte fått hjärnskakning nån gång eller? Kolla hur det gick med Foppa.

Thoressen må vara bra i vissa lägen men det sista han gjorde bevisar ju bara dumheten hos honom. Sen undrar jag vem var det egentligen som åkte på smällen? Niklas Andersson eller Pebben? På TV intervjuade dom ju Pebben som sa att han vart förbannad efter slutsignalen på Thoressen. Var det för det han gjorde på Nicke då eller?

Och.. Innebär Game Misconduct att Thoressen är avstängd i sista matchen? eller var dom 27 minuter han fick bara statistik?
Kommentera

Sv: Thoresen
Frasse: Intressant att det är Anderssons fel att Espen inte kunde tygla sina känslor och brakade in i sargen. Visst indirekt kanske men man kan ju knappast klandra Andersson för att Espen skadade sej då han borde fortsatt spelam hockey. Jajaj 4-0 imorgon....
Kommentera

Sv: Thoresen
Danne_l: 08logik kallas det, man skyller på andra när det går dåligt.
Kommentera

Sv: Thoresen
Frasse:

Okey. Andersson gör ett ful sak på Espen, som i sin tur skall "hämnas". Då ramlar han in i sargen och skadar sig. Hur i hela världen kan man beskylla Andersson för att vara delaktig i Knutsens skada som då alltså INTE uppstod vid Anderssons tilltag??

Logiken i fallet är obegriplig.
Kommentera

Sv: Thoresen
Frasse: Kan inte Ekman köra in i sargen också, så kan ni ju "hämnas" på någon annan Indian?
Kommentera

Sv: Thoresen
Frasse: Kolla länken och återkom efter det. Att anklaga Nicke för det är ju lika horribelt som att säga att det var mitt fel att Djurgården förlora igår.
Kommentera

Sv: Thoresen
Frasse:

Åker man in i sargen med huvudet före av egen kraft kan jag inte på något vis se hur det kan vara någon annans fel, är bara det jag vill säga.

För övrigt ser jag på matchen i repris på jobbet nu, härligt med påsklov :)
Kommentera

Sv: Thoresen
danoj:
Nu skall jag inte ge mig in i en pajkastning, men inte åka skridskor ?
Espen försöker tackla Niklas Andersson som påpassligt flyttar på sig och Espen åker in i sargen med huvudet före.
Nikla må vara "oskyldig" till just sista incidenten men i allra högsta grad skyldig till att det blev som det blev eftersom han själv passade på att dela ut en mycket ful crosschecking mot huvudet på Espen i anfallet innan.

Att sean Thorsen väljer att skylla sitt eget tilltag på att det skulel vara en hämd för Espens skada tycker jag självter sig milt sagt dumt.
Kommentera

Sv: Thoresen
Frasse:

Är det Niklas fel att Espen inte kan åka skridskor?

Dom visade ju inslaget så sent som i förra veckan, Niklas är ju inte ens i närheten när Espen plumsar in i sargen.
Kommentera

Sv: Thoresen
danoj:
Om det inte var Niklas Andersson som var orsaken till Espens skada, vem var det då ?
Espen blev ju som bekant skadad när han skulle tackla (ge igen på Niklas för den crosschecking han själv delat ut i anfallet innan) ......
Kommentera

Thoresen
Den övertände norrmannen får allt ta och lugna ner sig några hekto annars åker han på en ordentlig propp i nästa match, var en ritktigt ful elbowing han delade ut i slutet av matchen igår.

När han dessutom säger att det var Niklas Andersson som fick Espen skadad under säsongen så är det verkligen dags att kamma sig, eller har han sina ögon i arslet?
Kommentera

527188 · »