Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1092126

Sv: Frölunda - Rögle
qslig:Haha. Så många eller i ett enda inlägg. Jag vet varken till eller ifrån. Nej. Nu det blev det ännu fler.

Jag tror dock att man inom kort kommer värva på sig en center till. I nuläget har vi egentligen bara en center med riktig offensiv kraft. Nordqvist ses inte av Frölunda som den producerande center som man vill bygga laget kring. Så ser jag på det hela. Det skulle dessutom inte förvåna mig om Nordqvist spelar hos ett annat lag nästa säsong.

Man ville från början bygga två centrala enheter där Hahl var en av de centrala och Andreas Karlsson den andra.

Kontiola är på tapeten att han vill lämna den nordamerikanska ligan. Han var på väg till Timrå innan han stack över och även Frölunda var intresserade då men om jag inte misminner mig låg Nubben och Timrå i förarsätet även då.

Återstår att se om Nubbens lyckas dra i trådarna och locka hit honom.
Skattkistan är som vanligt välfylld. Går något sönder är det bara att köpa nytt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Rögle
Dragan 2k:

Nordan är redan bokad för The Knätofs-line i Brynäs...
Kommentera

Sv: Frölunda - Rögle
Dragan 2k: Håller med dig, Nordquist har väl inte haft den framgången man har önskat i VF, i alla fall inte offensivt. Defensivt har det väl funkat ganska bra, framförallt i boxplay och stark i tekningar. Men tittar man på hans tid i Rögle och Luleå där han låg på mellan 15-20 mål och ungefär lika många assist under en säsong så är han ju långt ifrån det i dagsläget och har varit så i stort sett under hela hans tid i Frölunda. Som du säger så ser vi nog inte Jonas nästa säsong i VF.
Kommentera