Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1194790

Sv: Matchtråd: 2009-10-29 Frölunda HC - MoDo Hockey
Dragan 2k: Ja, spelet vill sig inte...alls. Nu kämpar man sig till den här segern, men det är fortfarande oroande hur svårt man har att få något flyt i spelet, eller farligt tryck på motståndarkassen.

Allt är för omständigt, både i anfallszon och i uppbyggnadsfasen, vet inte hur många gånger man var för sega, där folk dessutom inte åker och öppnar upp ytor, utan man fick vända om/ta fart bakom kassen åter igen. De snabba spelvändningarna Frölunda mer eller mindre var kända för är som bortblåsta.

Tror säkert att det kommer att bli bättre, men någonstans innerst inne så tror jag inte att man har en spelidé som kommer att räcka hela vägen. Efter en försäsong och nu 14 spelade matcher så ser man fortfarande inga tydliga linjer, och det är ju klart alarmerande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: 2009-10-29 Frölunda HC - MoDo Hockey
qslig: Det som är skönt ändå är att laget kan vinna matchen trots att det börjar med en tidig fadäs av Honken och tidigt underläge... Och så många viktiga spelare borta som man ändå har... Dessutom är det kul att se att det finns hungriga och kompetenta juniorer att ta till, som spelar enkelt och som gör en mycket bra insats.

Vad det gäller Lehtonen så var det någon som spekulerade i alkoholproblem. Tror ni inte att Nubben både visste från tiden i Timrå och vet nu vad det är?
Kommentera